Repasovaná turbodmychadla nově u ELITu

3 února 2018, 22:10

Od února 2018 dochází k dalšímu rozšíření sortimentu společnosti ELIT o novou značku repasovaných turbodmychadel – TURBO MOTOR. Španělský dodavatel se se svým výrobním portfoliem řadí mezi specialisty a evropské špičky v oblasti repasí turbodmychadel. 

Co to znamená v sortimentu turbodmychadel ELIT pro zákazníky?

  • Společnost ELIT repasovaná turbodmychadla od výrobce TURBO MOTOR dodává úspěšně svým zákazníkům již několik let, ale pod značkou ELIT – modré krabice. Přechodem na novou značku se mění pouze obal nikoliv kvalita.
  • ELIT přechází pouze na značku výrobce TURBO MOTOR. Touto změnou nabídneme zákazníkům jednoznačnou identitu výrobce a jasnou identifikaci turbodmychadla při zachování vysokého kvalitativního standardu, na který jsou zákazníci ELITu zvyklí.
  • U repasovaných turbodmychadel TURBO MOTOR nalezne zákazník vždy základ z prvovýroby tzn. jedná se o repasovaná turbodmychadla Garrett, KKK, MHI, IHI.

Elit přechází na repasovaná turba Turbo Motor

Turbomotor je rodinná španělská firma se specializací na repasi turbodmychadel pro osobní a lehká užitková vozidla. Sortimentně nabízí výrobce přes 3.000 referencí, přičemž 75% z celkové produkce míří na export. TURBO MOTOR je držitelem certifikace ISO TS 16949, který jej opravňuje dodávat do prvovýroby.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!