Bilstein group (febi, Swag, Blue Print) připravuje nové logistické centrum

22 ledna 2018, 8:28

Společnost Ferdinand Bilstein GmbH + Co zvyšuje svůj potenciál. Společnost získala pozemek v Gelsenkirchenu o rozloze 197.000 metrů čtverečních. V nadcházejících letech zde vznikne nové logistické centrum.

Pozemek pro nové logistické centrum FEBI

V první etapě výstavby vznikne budova o rozloze 45 tis. metrů čtverečních, ve které bude sídlit vedení společnosti a veškeré administrativa. Celkově je plánováno proinvestovat 30 milionů EUR (bez pozemku) a uvedení do provozu se předpokládá v roce 2019. Zakoupený pozemek umožňuje další výstavbu na ploše téměř 50 tis. metrů čtverečních.

Jan Siekermann, výkonný ředitel Ferdinand Bilstein„V našem stávajícím sídle v Ennepetalu jsme již vyčerpali všechny možnosti rozšíření. Poloha v Gelsenkirchenu nám nabízí ideální podmínky pro expanzi – nyní a v budoucnu. Centrální poloha v Porúří, výhodné dopravní spojení a vzdálenost do centra města jsou ideálními faktory.“ – vysvětluje Jan Siekermann, výkonný ředitel Ferdinand Bilstein.

Budoucí logistické centrum se nachází v průmyslovém parku „Schalker Verein“, jen 800 metrů od hlavního nádraží. V této oblasti, kde se ocel vyráběla a zpracovávala po celá desetiletí, již založily svá sídla první podniky. Z dlouhodobého hlediska vytvoří Ferdinand Bilstein 250 až 400 nových pracovních míst.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!