TimoCom je vítězem ceny ETM již po desáté

14 srpna 2018, 11:04

Společnost TimoCom, byla dne 21. června během oficiálního předávání cen nakladatelství ETM již po desáté za sebou oceněna jako Best Brand v kategorii Burzy nákladů. Provozovatel největší evropské dopravní platformy tak dále pokračuje ve své úspěšné historii, která začala již roku 1997.

Gunnar Gburek s oceněním v kategorii Burzy nákladů od nakladatelství ETM

Udílení cen letos probíhalo v prostorech zámku Neues Schlos“ ve Stuttgartu a za společnost TimoCom ji převzal Gunnar Gburek, tiskový mluvčí:

„Skutečnost, že jsme tuto cenu získali po desáté za sebou, je pro nás důkazem, že dopravní platforma TimoCom svou nabídkou přesně reaguje na speciální požadavky našich zákazníků, a že se v digitalizaci stále rozvíjíme právě s ohledem na nabídku rozhraní se skutečnou přidanou hodnotou. Děkujeme všem čtenářům ETM za tento důkaz důvěry, která je pro nás nejen potvrzením, nýbrž zejména impulsem k tomu, abychom se každý den dále zlepšovali.“

Cena Best Brand, kterou uděluje nakladatelství ETM, oceňuje angažovanost při vývoji inovativních produktů a služeb pro odvětví dopravy a logistiky. Opět se prokázalo, že TimoCom je průkopníkem inovativních řešení, což čtenáři titulů vydávaných ETM, jako jsou eurotransport.de, lastauto omnibus, trans aktuell a FERNFAHRER, ocenili vysokým výsledkem, když v hlasování TimoCom získal 30 % hlasů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!