Interaktivní PDF knihovnička EUROPARTu – iPaper

12 září 2017, 12:26

Společnost EUROPART si připravila nový a interaktivní nástroj. V takzvaném formátu flipbook zde najdete všechny katalogy, speciální nabídky a oblíbené položky. iPaper nabízí mnoho nových funkcí, včetně možnosti vytvářet vlastní katalogy (flipbooky).

Zde přejděte na novou PDF knihovničku.

Související články

EUROPART posiluje tým prodeje
EUROPART posiluje tým prodeje

EUROPART roste napříč Evropou. Balázs Tóth se stal ve společnosti EUROPART vedoucím prodeje pro region východní Evropy bez pobaltských států, Srbska, Bosny a Polska.

EUROPART = nejlepší obchodník s díly pro nákladní vozy a autobusy 2017
EUROPART = nejlepší obchodník s díly pro nákladní vozy a autobusy 2017

Celkově již popáté a počtvrté v řadě je společnost EUROPART zvolena za „nejlepší značku“ v kategorii obchodníků s náhradními díly pro nákladní automobily a autobusy. Čtenáři odborných časopisů lastauto omnibus, trans aktuell a Fernfahrer zvolili tohoto předního evropského obchodníka s díly pro užitková vozidla a dílenské potřeby na první místo.

Nový vlastník společnosti EUROPART
Nový vlastník společnosti EUROPART

Společnosti Triton a Paragon podepsaly smlouvu o prodeji společnosti EUROPART Holding GmbH fondu Alpha Private Equity Funds. Smluvní strany se dohodly, že nezveřejní kupní cenu. Transakce podléhá schválení regulačními orgány příslušných jurisdikcí.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!