Nový překládkový sklad Dachser zrychlí konsolidaci zásilek

20 srpna 2024, 14:32

DACHSER Czech Republic spustil provoz nové překládkové haly na své největší české pobočce v Kladně. Právě dokončená budova rozšířila logistické centrum o 4 000 m² na celkových 18 500 m² logistických ploch s nejmodernějším cross-dockem. Výstavba přináší navýšení kapacit společnosti v regionu a umožní ještě rychlejší odbavení a doručení zásilek do celé Evropy.

Pobočka v Kladně je napojená na hustou evropskou logistickou síť pozemních přeprav, která zahrnuje 220 vlastních a 64 partnerských poboček a tisíce linek optimálně nataktovaných mezi nimi. Jen z České republiky vyráží na 100 přímých denních linek sběrné služby. Pobočka v Kladně pak má přímé napojení na všechny tři DACHSER eurohuby v Německu, Francii a na Slovensku a do dalších 34 destinací v 11 zemích.

DACHSER zahájil stavbu překládkového terminálu v červenci 2023 s cílem vybudovat prostory, které budou propojeny se stávající halou a umožní absorbovat další objemy zboží a dále zrychlit procesy na překládce. Nových 4.000 m² překládkových ploch je osazeno 36 nakládacími branami a je postaveno podle moderních standardů jednotných v celé evropské síti DACHSER. Logistické centrum v Kladně se také rozrostlo o dalších 4.800 m² venkovních logistických a manipulačních ploch.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!