Solaris představuje eCity

14 září 2021, 10:40

V reakci na četné žádosti týkající se potřeby prostoru, který by poskytoval přehled o všech otázkách souvisejících s e-mobilitou v nejširším slova smyslu, vytvořila firma Solaris webové stránky ecity.solarisbus.com. Jedná se o odborný webový portál, který se věnuje všem otázkám týkajících se e-mobility a udržitelné veřejné dopravy.

Solaris eCity

Cílem projektu “eCity powered by Solaris” je podpořit znalosti o vývoji technologií s nulovými emisemi, které jsou klíčové pro dosažení klimatické neutrality. Prostřednictvím portálu se společnost Solaris podělí o své rozsáhlé odborné znalosti v této oblasti, která je v moderním světě obzvláště důležitá. eCity je místo ve virtuálním internetovém prostoru, které je otevřené všem: zákazníkům, zástupcům odvětví, místním samosprávám, novinářům, řidičům, studentům a všem nadšencům moderní městské dopravy.

Představuje komplexní znalostní databázi pro e-mobilitu, tedy budoucnost (a stále více i současnost!) automobilového průmyslu. Webové stránky poskytují nejnovější informace ze světa veřejné dopravy. Vysvětlují pojmy týkající se elektrobusů a vodíkových autobusů, trolejbusů a moderní nabíjecí infrastruktury. Hovoří o dopravě budoucnosti i o současných zkušenostech dopravců, kteří již léta využívají výhod bezemisních vozových parků. Sledují dynamické změny, které se v městské mobilitě odehrávají přímo před našima očima.

Přechod na bezemisní mobilitu je rychle se rozvíjející téma, se kterým vás bude firma postupně seznamovat. eCity bude průběžně aktualizováno.

Author: AnM
Journalist at TruckFocus.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!