Společnost Timocom umožňuje sledování trasy objednávek

28 listopadu 2018, 11:03

Zákazníci již nemusí manuálně propojovat objednávky přepravy se souvisejícími GPS údaji a tato propojení spravovat, pokud mají zájem sledovat . Firma Timocom zavedla ke svým objednávkám propojení s výkonným sledováním vozidel.

Společnost Timocom umožňuje sledování trasy objednávekKaždý dodavatel dopravních služeb tak má možnost propojit své GPS zařízení s příchozími objednávkami přeprav a povolit sdílení svému obchodnímu partnerovi po dobu přepravy. Kromě toho lze nastavit u každé nakládky a vykládky průběžný stav realizace a uvést registrační značku příslušného nákladního vozidla.

Zadavatel může požadovat od dodavatelů povolení sledování GPS zařízení. Díky propojení a sdílení od dodavatelů lze přesně zjistit, kde se náklad nachází a ke které konkrétní přepravní objednávce patří.

Tuto službu u Timocom využívají například společnosti Grinbold-Jodag GmbH a Tripple Z.

„Sledování vozidel, která zakázku realizují, je pro nás velmi důležité a jejich přiřazení k zadaným přepravním objednávkám je skutečně velmi užitečné rozšíření. Teď například mohu montéry na stavbě sám informovat o tom, kdy přijede kontejner s materiálem. U přepravní objednávky si totiž mohu otevřít náhled mapy a sám se podívat na polohu vozidla, aniž bych se musel vyptávat ve spedici.“ – zástupce firmy Grinbold-Jodag GmbH Mobile Raumsysteme.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!