DAF udělil mnohá ocenění, dostalo se i na Českou republiku

12 března 2019, 11:04

Společnost DAF udělila na Mezinárodním setkání dealerů ve španělské Malaze firmě De Burgh/LenGo z Nizozemska ocenění „Mezinárodní dealer DAF roku 2019“, a to za vynikající výsledky v oblasti prodeje nákladních vozidel, náhradních dílů a finančních služeb a za dosažení vysoké spokojenosti jejích zákazníků.

DAF Silver Award Truck TradeDealer F&G Commercials ze Spojeného království byl jmenován „Mezinárodním dealerem roku PACCAR Parts Europe“, polské dealerství TB Truck & Trailer Serwis Sp. z o.o. pak získalo ocenění „Mezinárodní dealer roku PACCAR Financial Europe“.

Významného ocenění „Silver Award“ dosáhl český dealer TRUCK TRADE za poskytování profesionálních služeb zákazníkům.

Ocenění Silver Award pro české dealerství TRUCK TRADE

„Brněnské dealerství Truck Trade pobočkami v Otrokovicích, Ostravě a Olomouci poskytuje svým zákazníkům vynikající služby a je mnoho důvodů, proč právě tento dealer nese prestižní hodnocení společnosti DAF. Profesionální prodejní tým a kvalifikovaný personál servisu jsou hnacím motorem pro zvyšování spokojenosti zákazníků. Nesporně vysokou kvalitu služeb poskytuje společnost TRUCK TRADE již 25 let, což svědčí o loajalitě zákazníků,“ uvedl Luděk Šlajer, generální ředitel zastoupení DAF pro Českou republiku. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!