Společnost DAF představuje novou kolekci dárkových předmětů

17 října 2018, 15:40

Pro muže. Pro ženy. Pro děti. Pro sportovce. Pro kancelář. Pro každodenní použití. Společnost DAF Trucks představuje novou řadu dárkových a propagačních předmětů pro všechny fanoušky DAF a na oslavu 90. výročí založení společnosti DAF.

Kolekce Heritage si vás získá

Společnost DAF představuje novou kolekci dárkových předmětůVe zcela nové řadě – se stylovými detaily v modré barvě – naleznete atraktivní a praktické pánské i dámské oděvy (od triček a čepic až po bundy), unikátní doplňky DAF včetně tašek, slunečních brýlí, hodinek a klíčenek a exkluzivní řady kožených doplňků, které jsou kvalitní stejně jako vozidla DAF. V nabídce je také dětská kolekce, která zahrnuje oděvy, čepice, plyšáky a jiné předměty pro děti. Pak je tu ještě kolekce Heritage, která připomíná 90leté výročí společnosti DAF. Její součástí je také deštník, čepice a náramkové hodinky v limitované edici.

Model DAF A1600

Společnost DAF se samozřejmě může pochlubit bohatou nabídkou malých modelů nejnovější generace vozidel. Všechny malé modely vozidel DAF jsou stvořeny se smyslem pro detail a patří k nim i sklápěcí a cisternové návěsy, natahováky kontejnerů a další nástavby. Mimořádnou pozornost si zaslouží detailně propracovaný model klasické řady DAF A1600 v měřítku 1:50 a tahač v provedení limitované edice modelu XF k 90. výročí, který se dodává ve třech barvách, stejně jako exkluzivní dospělý tahač XF 90th Anniversary.

Nová kolekce je dostupná prostřednictvím on-line obchodu DAF: www.dafshop.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!