ZETOR svými novinkami nadchl domácí i zahraniční publikum na veletrhu TECHAGRO

25 dubna 2018, 13:12

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. představila návštěvníkům brněnského veletrhu Techagro novinky ze svého portfolia. ZETOR zaujal nejen osmi vystavenými exponáty, ale také bohatým doprovodným programem.

Stánek ZETORU mohlo ve dnech 8. – 12. dubna obdivovat více než 110 tisíc návštěvníků z ČR i celého světa

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. představila na brněnském veletrhu TECHAGRO žhavé novinky ze své stáje. Stejně jako na hannoverské Agritechnice, i v Brně sklidil největší úspěch MAJOR v novém designu. Jeho realizací tak společnost splnila slib, který dala při představení designového konceptu ZETOR by Pininfarina na Agritechnice 2015. Zaujala také nová modelová řada HORTUS a UTILIX či modernizovaná PROXIMA s FORTERROU. Návštěvníci se mohli dozvědět více i o vystaveném inovativním 4válcovém motoru ZETOR.

„Stejně jako před dvěma lety, tak i nyní zaznamenáváme o produkty značky ZETOR obrovský zájem, a to jak ze strany fanoušků, tak i nových potenciálních dealerů či dodavatelů. Naplněný stánek jasně vypovídá o faktu, že značka ZETOR u lidí stále rezonuje a aktivně ji vyhledávají. Velikou poctou pro nás byla rozhodně návštěva ministra zemědělství pana Jiřího Milka. Dalším váženým hostem byl íránský velvyslanec. Z obchodního pohledu máme desítky a stovky poptávek po traktorech všech modelových řad a na veletrhu jsme uzavřeli i několik dílčích reálných obchodů,“chválí si letošní účast Lukáš Krejčíř, ředitel Finančního úseku ZETOR TRACTORS a.s.

TECHAGRO patří mezi tři největší zemědělské veletrhy v Evropě. Návštěvnost letošního ročníku dosahovala 110 tisíc návštěvníků. Kromě domácích přijela i řada zahraničních návštěvníků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!