ZETOR představí nové traktory a nový design v USA

21 února 2018, 10:13

Známá evropská značka ZETOR, která má své zastoupení také v USA, se představila na veletrhu National Farm Machinery Show (NFMS) v Americe ve dnech od 14. do 17. února v Louisville. 

Značka ZETOR představí v USA nové traktory a nový ZETOR design

Na stánku ZETOR se představily nové traktory z modelové řady MAJOR. K vidění byl nový MAJOR HT s výkonem 45 nebo 55 koní, silnější MAJOR HS 65 a také nová tvář v podobě Majoru 80 v novém designu, který byl představen světu v listopadu na největší evropském veletrhu Agritechnica v německém Hannoveru. Kromě těchto novinek je pro návštěvníky připravena také FORTERRA HD, nejsilnější stroj z produktové nabídky značky ZETOR pro USA.

„National Farm Machinery Show patří k největším a nevýznamnějším akcím v USA, na veletrh se sjedou tisíce lidí nejen ze Severní Ameriky, ale také z Kanady a zemí Latinské Ameriky. A jsme rádi, že můžeme na veletrhu s mezinárodním přesahem prezentovat nejen značku ZETOR ale i novinky z produktového portfolia“, říká Vladimír Blaškovič, president ZETOR NORTH AMERICA.

Modelová řada MAJOR byla rozšířena o dva nové modely – HT 45-55 a HS 65. Stroje jsou vybaveny 4válcovým motorem s různými výkony podle typu stroje.

MAJOR HT je k dispozici ve dvou variantách podle výkonu – MAJOR HT 45 a MAJOR HT 55. Traktory jsou vybaveny 4válcovými motory s hydrostatickou převodovkou. Model MAJOR HS 65 je vybaven 4 válcovým motorem o výkonu 67 HP a využívá převodovku s 24 rychlostmi vpřed a 24 rychlostmi vzad. Model MAJOR HS 65 je navíc vybaven tzv. PowerShuttlem, tedy reverzorem umožňujícím změnu směru jízdy i pod zatížením.

Značka ZETOR představí v USA nové traktory a nový ZETOR design

MAJOR v novém ZETOR designu

MAJOR HS 80 a MAJOR CL 80 v novém designu jsou první traktory v novém moderním kabátě, který jsou připraveny pro sériovou výrobu a na trh budou uvedeny v polovině letošního roku. Současný nový design vychází z návrhu od studia Pininfarina, který byl odhalen v roce 2015 na veletrhu Agritechnica. Cílem bylo vytvořit produkt se silnou estetickou hodnotou a dát značce ZETOR novou ikonickou vizi odrážející hodnoty společnosti. Do nového atraktivního ZETOR DESIGNu se postupně převlečou všechny stroje značky ZETOR.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!