Fulda uvádí na trh letní pneumatiky pro lehká užitková vozidla

12 dubna 2017, 12:55

Značka Fulda, výrobce kvalitních německých pneumatik za dostupnou cenu, uvádí na trh další generaci letních pneumatik pro lehká užitková vozidla. Díky řadě zdokonalení nabízejí nové Conveo Tour 2 provozovatelům lehkých užitkových vozidel, kteří usilují o snížení celkových nákladů na vlastnictví vozidel (TCO), vyšší palivovou účinnost a delší životnost.

Fulda novými pneumatikami Conveo Tour 2 reaguje na aktuální nárůst v segmentu letních pneumatik pro lehká užitková vozidla. Očekává se, že mezi lety 2016 and 2021 se výroba vozidel vybavených tímto typem pneumatik zvýší až o 12%.

Lepší palivová účinnost a vysoká životnost

Dezén EcoTread snižuje hodnotu valivého odporu. Tenké, různě orientované zářezy pomáhají snižovat odpor pneumatiky při jízdě. Díky tomu se při deformaci pneumatiky uvolňuje méně tepla, což omezuje ztráty energie v podobě třecího tepla. Výsledkem je snížení spotřeby paliva. Optimalizovaná konstrukce a tvar styčné plochy pneumatiky kromě toho také prodlužují její životnost.

Vícenásobné dezénové drážky AquaFlow zvyšují odolnost vůči aquaplaningu

Běhoun pneumatik Conveo Tour 2 obsahuje trojice rozsáhlých dezénových drážek v celé ploše běhounu. Zajišťují účinné odvádění vody při jízdě na mokré vozovce, což zvyšuje odolnost pneumatiky vůči aquaplaningu. Dezén s klikatými zářezy a záběrovými hranami dále zvyšuje přilnavost pneumatik na mokré vozovce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pneumatiky Conveo Tour 2 jsou na trhu v 21 rozměrech, včetně rozměru 235/65 R16C pro oblíbený Mercedes-Benz Sprinter.

Kompletní přehled rozměrů

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!