Výrobce pneumatik Hankook Tire přebírá Reifen-Müller

13 srpna 2018, 17:41

Výrobce prémiových pneumatik Hankook dnes zveřejnil své rozhodnutí o převzetí 100% podílu ve společnosti Reifen-Müller, velkého nezávislého a distributora a specializovaného prodejce, působícího v Německu jak v sektoru velkoobchodu, tak i maloobchodu. Akvizice se týká jak distribuční společnosti Reifen-Müller KG, tak i protektorovací společnosti Reifen-Müller GmbH & Co. Runderneuerungswerk KG.

Hankook Tire přebírá Reifen-Müller

Reifen-Müller je jedním z vedoucích prodejců s pneumatikami v Německu od svého založení v roce 1966. Společnost aktuálně zaměstnává více než 700 spolupracovníků a v Německu provozuje 44 vlastních servisních center, prodávajících pneumatiky ze všech sektorů automobilové dopravy, počínaje osobními vozy, nákladními vozidly a autobusy, až po motocykly a zemědělské stroje.

Kromě toho Hankook Tire přebírá od Reifen-Müller 44 servisních center, které využije jako strategickou základnu pro další rozvoj své spolehlivé prodejní a distribuční sítě. Pomocí této prodejní sítě, prodávající kromě vlastních produktů také další globální značky, se Hankook Tire chystá k dalšímu rozvoji stávajících prodejních míst, silně orientovaných na potřeby zákazníků.

Hlavní strategií Hankook Tire v této souvislosti je realizace výstavby nových výrobních závodů, zřizování výzkumných a vývojářských center, jakož i inovativních prodejních sítí. Výrobce pneumatik tak výrazně posiluje svoji globální pozici na světových trzích, a sice na prvních místech žebříčku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!