Mitas na veletrhu EXPO Lesní lom 2018

20 června 2018, 9:38

Společnost Mitas se ve dnech 19. – 21. 6. účastní veletrhu strojů a zařízení pro těžební průmysl a stavebnictví – EXPO Lesní lom 2018, kde představuje sortiment pneumatik pro manipulační a těžební techniku.

Mitas pneu pro stavební stroje na veletrhu EXPO Lesní lom

Pořadatelem výstavy je zájmové sdružení Těžební unie ČR. Výstava je unikátní svým umístěním přímo v lomu, tak i velikostí plochy přes 40.000 m². Veletrhu se účastní přibližně 140 vystavovatelů z celé Evropy a očekává se kolem 10.000 návštěvníků.

Na Mitas stánku je k vidění radiální pneumatika s dezénem EM-01 pro lehčí stavební stroje, jako jsou nakladače, teleskopické nakladače, rypadlové nakladače, dampry a podobné stroje pro lehčí stavební práce.

Dalšími vystavenými exponáty jsou pneumatiky pro smykem řízené nakladače s dezény SK-05 a BIG BOY. Jedná se o pneumatiky pro malé stroje s velkým výkonem. Robustní dezén SK-05 má vynikající samočisticí schopnosti. Je určený do extrémních podmínek. BIG BOY má velmi odolný industriální dezén vyznačující se rovněž dlouhou životností. Oba typy disponují zesílenou kostrou a ochranou bočnice proti mechanickému poškození na staveništi.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!