Společnost DKV získala cenu Nejlepší značka 2017

4 července 2017, 14:13

Němečtí profesionálové z oblasti užitkových vozidel rozhodli: Po třinácté v řadě zvolili čtenáři časopisů lastauto omnibus, trans aktuell a Fernfahrer v kategorii tankovacích karet nejlepší značkou DKV Euro Service. Slavnostní předání ocenění se konalo 21. června 2017 v rezidenčním zámku Ludwigsburg.

„Jsme hrdí na to, že jsme tuto důležitou soutěž na našem domovském trhu opět dokázali získat pro sebe,“ říká ředitel marketingu společnosti DKV Ulrich Wolter. „Vstřícnost vůči zákazníkům budujeme nejen prostřednictvím excelentních služeb, ale také s našimi zákazníky úzce spolupracujeme při dalším vývoji našeho portfolia. Velmi mě těší, že to trh oceňuje.“

Hlasovalo téměř 10.000 čtenářů

Na hlasování, které bylo realizováno za podpory organizace znalců DEKRA, se podílelo 9.680 čtenářů. V celkem 24 kategoriích hodnotili čtenáři značky, jejichž produkty je přesvědčily. Výsledky jsou spolehlivým měřítkem pro odpovědné osoby v příslušném oboru.

Související články

DKV umožňuje nově platby mýta v Chorvatsku
DKV umožňuje nově platby mýta v Chorvatsku

DKV Euro Service nabízí od dubna jako první zahraniční poskytovatel tankovacích a servisních karet možnost následné úhrady mýtných poplatků za využívání chorvatských dálnic provozovaných společnostmi Hrvatske autoceste d.o.o. (HAC) a Autocesta Rijeka-Zagreb d.d. (ARZ) pro vozidla nad 3,5 tuny.

DKV jako součást společenství Toll4Europe GmbH
DKV jako součást společenství Toll4Europe GmbH

Společnosti T-Systems International GmbH, Daimler AG a DKV EURO SERVICE GmbH + Co. KG založily společný podnik pro vývoj a poskytování evropské elektronické mýtné služby (EETS) pro vozidla s celkovou hmotností nad 3,5 tuny. 

Další rekordní rok pro DKV Group
Další rekordní rok pro DKV Group

Společnost DKV MOBILITY SERVICES Group, jejíž součástí je DKV EURO SERVICE, dosáhla v obchodním roce 2016 zvýšení obratu z 5,8 na 6,3 miliardy eur. Navzdory nízké úrovni cen nafty vykázala opět rekordní hospodářské výsledky a rok 2016 se tak stal nejúspěšnějším obdobím ve více než 80-ti leté historii firmy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!