Osvětlení Vignal u CHLADNÍČEK autodíly s.r.o.

22 května 2017, 9:58

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. nabízí produkty značky Vignal – předního světového výrobce světel a příslušenství pro nákladní vozidla, návěsy, přívěsy, dodávky, autobusy a specializovaná vozidla.

Společnost Vignal příští rok oslaví stoleté výročí od svého vzniku. V současné době zaměstnává okolo 230 zaměstnanců a její roční obrat je okolo 50 miliónu Euro. Hlavními zákazníky firmy jsou výrobci nákladních vozidel, návěsů a přívěsů, pro které vyrábí řadu inovativních a vysoce kvalitních výrobků, jako například zadní světla, poziční světla, osvětlení SPZ a majáků. Díky této široké škále nabízených produktů patří Vignal mezi uznávané evropské lídry na trzích s OEM i aftermarketových.

Díky dlouholetým zkušenostem byl Vignal vždy v čele nových technologií, o čemž svědčí fakt, že jako první zahájil sériovou výrobu 100% LED zadních světel modelové řady nákladních vozidel v Evropě. Na dlouholeté zkušenosti s technologií LED nyní navazuje nové světlo pro návěsy Schmitz LC12T.

Tyto a další novinky můžete nalézt v novém katalogu VIGNAL 2017.

osvětlení Vignal

Společnost CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o má distribuční zastoupení tohoto předního světového výrobce. Pro další informace o těchto produktech, skladových zásobách, či cenách můžete kontaktovat prodejní oddělení na http://www.chladnicek.cz/cz/kontakt/.

Související články

FRAS-LE řeší chybu, která může nastat v brzdových třmenech KNORR/BPW SK7
FRAS-LE řeší chybu, která může nastat v brzdových třmenech KNORR/BPW SK7

Přední brazilský výrobce třecích materiálů a aplikací z nich vyráběných, Fras-le S. A., monitorovala delší dobu stížnosti zákazníků ohledně chyby, která může nastat s brzdovou deskou ve třmenu typu KNORR/BPW SK7, který je osazený deskami WVA29171.

CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. – výhradní dovozce náhradních dílů pro nákladní dopravu značky SAMPA
CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. – výhradní dovozce náhradních dílů pro nákladní dopravu značky SAMPA

V roce 2017 se po mnohaleté úspěšné spolupráci stala firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. exkluzivním partnerem pro ČR jednoho z největších výrobců a dodavatelů náhradních dílů do aftermarketu, firmy SAMPA Otomotiv San. ve Tic. A.S.

Kovové SCR’s pro těžká nákladní vozidla
Kovové SCR’s pro těžká nákladní vozidla

Dinex odpovědí na regulaci emisí NOx je V-SCR, jako efektivní a cenově atraktivní řešení aplikací pro těžká nákladní vozidla. Přímé distribuční zastoupení tohoto předního světového výrobce má i společnost CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!