Kovové SCR’s pro těžká nákladní vozidla

10 dubna 2017, 11:52

Dinex odpovědí na regulaci emisí NOx je V-SCR, jako efektivní a cenově atraktivní řešení aplikací pro těžká nákladní vozidla. Přímé distribuční zastoupení tohoto předního světového výrobce má i společnost CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. 

S důrazem na snižování emisí u těžkých nákladních vozidel, jako jsou trucky, musí být technologie a kvalita náhradních dílů na světové úrovni. Technologie Dinex selektivní katalytické redukce je založena na vanadiu a je to již 4. generace jejich vývoje. Kovový SCR katalyzátor je navržen tak, aby bylo dosaženo vysoké redukce NOx při dávkování močoviny (AdBlue®) a vysoké teplotní stability. Toto umožňuje vysokou úroveň výkonu po celý čas aktivity při zachování velké odolnosti a účinnosti.

Kromě toho, je Dinex SCR technologie speciálně navržena na snížení NOx emisí při nízkých teplotách s pomocí NO2. Použitý substrát má velkou reakční plochu a velmi kvalitní potažení, aby byl plně využit omezený prostor pro katalyzátor. Tímto způsobem jsou jejich produkty schopny dosáhnout vysoké míry redukce škodlivých emisí při využití malého objemu.

Kovové SCR substráty vyráběné v Dinex Finsko

Všechny SCR aplikace použité pro následné ošetření výfukových plynů vyráběné Dinexem pro nezávislý aftermarket jsou vyrobeny s kovovým substrátem. Dinex používá kovové substráty kvůli výhodám jako nízký zpětný tlak, který zaručuje nízkou spotřebu paliva, vyšší tepelnou vodivost pro efektivnější dosažení správné teploty, vysokou mechanickou odolnost a širokou škálu dalších možností pro pokrytí požadavků trhu v porovnání se substráty z kordieritu.

Aby bylo zajištěno, že nově vyvinuté aplikace pro Euro IV/V trucky dosahují požadované úrovně redukce emisí, jsou výrobky testovány v testovacím a ověřovacím centru Dinex v Dánsku. Tím je zajištěno, že funkčnost a kvalita bude podle Dinex filozofie.

Příklad kompletního EURO IV/V tlumiče

Pro další informace o těchto produktech, skladových zásobách, či cenách můžete kontaktovat prodejní oddělení na www.chladnicek.cz/cz/kontakt.

Související články

EGR Moduly za „normální“ ceny? U „CHLADNÍČKA“ to je realita.
EGR Moduly za „normální“ ceny? U „CHLADNÍČKA“ to je realita.

Systém recirkulace spalin, neboli EGR je nedílnou součástí dieselových motorů dneška. Pokud tento systém funguje, tak jsou všichni šťastní, ale co když se něco pokazí? Pokud někdo byl nucen koupit nový EGR modul, tak se jistě setkal s tím, že nabídka dílů je v aftermarketu prakticky nulová a tedy jedinou možností jsou často velmi drahé originální díly.

Osvětlení Aspöck u firmy CHLADNÍČEK
Osvětlení Aspöck u firmy CHLADNÍČEK

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. nabízí produkty značky Aspöck – předního světového výrobce světel a příslušenství pro nákladní vozidla, automobily, karavany, mobilní domy, autobusy a zemědělské stroje.

Vodní pumpy DOLZ u firmy CHLADNÍČEK
Vodní pumpy DOLZ u firmy CHLADNÍČEK

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. nabízí produkty značky DOLZ – předního světového výrobce kvalitních vodních čerpadel pro osobní i nákladní vozy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!