Inter Cars otevírá první TRUCK CENTRUM

11 dubna 2017, 10:33

Společnost Inter Cars Česká republika s.r.o. se rozhodla, s ohledem na výsledky v prodeji náhradních dílů na nákladní vozidla a autobusy, v České republice ještě více investovat a otevřít první TRUCK CENTRUM, které bude plně specializované pouze na segment TRUCK & BUS.

TRUCK CENTRUM bude zákazníkům nabízet kompletní šíři sortimentu náhradních dílů na nákladní vozidla, s několikanásobným navýšením současných skladových zásob, logistika bude zajištěna prostřednictvím jejich současné sítě poboček, obsluhu zákazníků budou provádět zkušení truck specialisté. „Jsme si vědomi, a na řadě našich prodejních míst se to již dlouhodobě potvrzuje, že prodej náhradních dílů na nákladní vozidla má svá specifika, která musíte akceptovat, abyste byli úspěšní“, říká Michal Holík, obchodní ředitel segmentu Truck & Bus.

První TRUCK CENTRUM by mělo být otevřeno v červnu 2017 v Praze, další budou následovat na zajímavých místech České republiky. V současné době probíhají přípravy skladových prostor, realizují se poslední pohovory s kandidáty na pozice obchodních zástupců a specialistů prodeje.

„Jsme přesvědčeni, že tento krok uvítá řada servisů a majitelů flotil nákladních vozidel, protože se jim nabídka včasného dodání náhradních dílů a to jak originálních, tak i aftermarketových, v Praze a okolí, výrazně navýší a budou moci tak ušetřit spoustu nákladů“, doplňuje Michal Holík.

Související články

Rekordní výsledky prodejů skupiny Inter Cars za rok 2016
Rekordní výsledky prodejů skupiny Inter Cars za rok 2016

Inter Cars Group představila své výsledky za rok 2016. Celá skupina zvedla obrat oproti roku 2015 o 19,6%.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!