Další schválení výrobce pro oleje EUROPART

11 dubna 2017, 10:09

Motorový olej EUROPART NFZ 5W-30 je k dostání s následujícími schváleními výrobce: schválení výrobce pro MAN (M 3271-1 a prodloužení M 3477). Motorové, převodové a hydraulické oleje značky EUROPART již obdržely schválení výrobce od značek Mercedes-Benz, MAN, Renault Trucks, ZF Mack a Volvo.  Zákazníci se tak mohou spolehnout, že motorové oleje EUROPART jsou tím správným produktem pro jejich vozidlo ve shodě se schválením. 

Oleje se vyznačují nízkou spotřebou, dobrou ochranou proti usazeninám oleje na pístu a vysokou odolností proti oxidaci a jsou tak vhodné pro delší intervaly výměny oleje. Například motorový olej NFZ-Premium MAXX SAE 5W-30 nabízí kvalitní ochranné vlastnosti pro nové motory s nízkým obsahem výfukových škodlivých emisí splňující normy Euro-5 a Euro-6. Tento olej vyráběný v Německu lze použít i do starších vozidel a je vhodný jak pro nákladní automobily, tak pro autobusy.

 

Související články

Společnost EUROPART získala od čtenářů časopisu PROFI Werkstatt dvě ocenění
Společnost EUROPART získala od čtenářů časopisu PROFI Werkstatt dvě ocenění

Společnost EUROPART získala hned dvě ocenění „Nejlepší značka roku 2016“. Čtenáři časopisu PROFI Werkstatt vydávaného nakladatelstvím HUSS ocenili předního evropského prodejce dílů pro užitková vozidla a dílenského vybavení stejně jako v roce 2014 prvním místem v kategorii „Prodejce dílů pro užitková vozidla“. V kategorii „Čištění a péče“ pak značka EUROPART dominovala poprvé.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!