Behr Hella Service vydává nový katalog dílů klimatizací

6 března 2017, 12:46

Nový katalog dílů klimatizací 2017/2018 pro osobní automobily a lehké nákladní automobily od Behr Hella Service bude k dispozici od dubna 2017.

Na více než 1000 stranách bude možné nalézt náhradní díly pro konkrétní typ vozu a také univerzální díly pro klimatizace vozidel. Kromě toho se v novém katalogu objeví také oleje do kompresorů osobních a užitkových automobilů. Katalog obsahuje celkem více než 3.000 výrobků pro více než 70 značek vozů, což zahrnuje více než 1.900 modelů vozidel. Všichni zájemci o nový katalog ho mohou získat od svého obchodního partnera nebo přímo od HELLA partnera.

Behr Hella Service připravila katalog tak, aby byl co nejvíc uživatelsky přívětivý. Uživatelé katalogu najdou přehled všech novinek na prvních stranách katalogu. Poslední stránky katalogu zase obsahují položky, které byly zrušeny nebo nahrazeny. Hlavní část katalogu využívá celou řadu symbolů pro inteligentním vyhledávání, aby byly okamžitě zřejmé vlastnosti výrobku, jako např. množství oleje v kompresoru, příkon ventilátoru nebo počet jeho lopatek. Označeny jsou také výrobky „Premium Line“, které byly představeny na začátku letošního roku a mohou tak být okamžitě rozpoznány. Řada „Premium Line“ zahrnuje produkty, které jsou vyráběny firmami jako Behr, AKG, Visteon a dalšími výrobci v OE kvalitě. Je tak okamžitě zřejmé, zda se jedná o premium nebo standardní produkt.

Související články

Aplikace „Compressor“ společnosti Behr Hella Service s novými funkcemi
Aplikace „Compressor“ společnosti Behr Hella Service s novými funkcemi

Aktualizace pro rok 2016 umožňuje zobrazit údaje o množství náplně pro zemědělské stroje a přináší nové informační materiály. Aplikace Compressor představuje výkonnou pomůcku pro autoservisy, která umožňuje zobrazit informace o množství náplně chladiva a kompresorového oleje. V rámci aktualizace jsme výrazně rozšířili paletu funkcí této bezplatné aplikace. Nová verze aplikace obsahuje nejen informace o množství náplně z oblasti osobních a užitkových […]

Společnost HELLA CZ představila novinky Behr Hella Service v oblasti thermo-managementu
Společnost HELLA CZ představila novinky Behr Hella Service v oblasti thermo-managementu

Ve druhém čtvrtletí 2016 zahrnula společnost Behr Hella Service do sortimentu 128 nových položek. V novinkách naleznete 50 nových výrobků pro užitkové automobily a autobusy, 4 výrobky do zemědělských a stavebních strojů a 43 alternativních výrobků- kondenzátorů a kompresorů klimatizace, určených převážně pro starší vozidla, které svou cenou odpovídají aktuální hodnotě vozidla. Veškeré novinky a […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!