ZETOR představuje FORTERRU HD v USA

14 února 2017, 12:11

ZETOR letos opět představí své stroje na jednom z největších zemědělských veletrhů v USA – National Farm Machinery Show (NFMS), který se uskuteční ve dnech 15.–18. února ve městě Louisville v Kentucky. Premiéru na americké půdě zažijí modernizované traktory modelové řady FORTERRA.

ZETOR na veletrhu prostřednictvím své dceřiné společnosti ZETOR NORTH AMERICA představí všechny stroje modernizované řady FORTERRA včetně dosud nejsofistikovanějšího stroje FORTERRY HD, která bude na stánku osazena čelním nakladačem. K vidění budou na veletrhu i další modely z portfolia značky ZETOR – mezi nimi traktory PROXIMA, PROXIMA POWER a MAJOR. Kromě traktorů bude ZETOR v Kentucky vystavovat také agregace v rámci ZETOR SYSTEM, které budou na stánku prezentovány dohromady s vystavenými traktory.

„Modernizovaná řada FORTERRA je v nabídce pro USA již od loňského podzimu, na veletrhu National Farm Machinery Show však má svou výstavní premiéru. Z hlediska prodejů je v USA FORTERRA nejoblíbenějším traktorem, a to díky své variabilnosti, proto věříme, že návštěvníky veletrhu inovativní řešení stroje zaujmou,“ říká Vladimír Blaškovič, prezident ZETOR NORTH AMERICA.

Obchodní afilace ZETOR NORTH AMERICA působí v USA od roku 2004. Jejím cílem je posilovat pozici značky ZETOR v Severní Americe a na dalších trzích Střední a Jižní Ameriky. Sídlo společnosti se nachází ve městě Jacksonville na Floridě.

„ZETOR NORTH AMERICA se primárně zaměřuje na prodeje strojů ZETOR v rámci Severní Ameriky. V posledním roce se však podařilo expandovat i na jihoamerické trhy. Značka ZETOR vstoupila například do Kostariky, Bolívie a Uruguaye,“ shrnuje obchodní cíle v Americe Robert Todt, ředitel Úseku prodeje a marketingu ZETOR TRACTORS a.s.

52. ročník veletrhu National Farm Machinery Show nabídne návštěvníkům během čtyř dnů kompletní výběr nejlepších zemědělských produktů, vybavení a služeb od světových značek. S 860 vystavovateli je NFMS největším indoor veletrhem v zemi. Kromě nejnovějších produktů se návštěvníci mohou zdarma účastnit také seminářů vedených zemědělskými odborníky.

20170214_NFMS_1

Stánek ZETORU na veletrhu v USA v roce 2016.

Související články

ZETOR GALLERY zve na tématickou výstavu
ZETOR GALLERY zve na tématickou výstavu

Do 15. března 2017 je v brněnské ZETOR GALLERY k vidění tematická výstava s názvem Dobové propagační materiály a prospekty. Zájemci o historii značky ZETOR si tak budou moci prohlédnout historické prospekty o starších modelech traktorů nebo se začíst do dobových článků a představit si, jak smýšleli novináři a veřejnost o červené legendě z Brna […]

Nový MAJOR HS se představil také v Maďarsku
Nový MAJOR HS se představil také v Maďarsku

Značka ZETOR se představila na jednom z největších maďarských zemědělských veletrhů AGROmashEXPO 2017. Ve dnech 25.–28. 1. 2017 se návštěvníci na stánku mohli seznámit nejen s produktovým portfoliem značky ZETOR, ale také se žhavou novinkou – novým MAJOREM HS.

MAJOR HS se na veletrhu LAMMA ve Velké Británii představil ve světové premiéře
MAJOR HS se na veletrhu LAMMA ve Velké Británii představil ve světové premiéře

Značka ZETOR se i v letošním roce účastní největší mezinárodní výstavy v Británii LAMMA ‘17, ta se koná v britském Peterboroughu. V době konání 18. – 19. 1. 2017 bude ZETOR na svém stánku R23 prezentovat nejen aktuální produktové portfolio, ale také řadu novinek, jakými jsou nový traktor MAJOR HS nebo modernizované traktory modelových řad […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!