Nový MAJOR HS se představil také v Maďarsku

31 ledna 2017, 12:20

Značka ZETOR se představila na jednom z největších maďarských zemědělských veletrhů AGROmashEXPO 2017. Ve dnech 25.–28. 1. 2017 se návštěvníci na stánku mohli seznámit nejen s produktovým portfoliem značky ZETOR, ale také se žhavou novinkou – novým MAJOREM HS.

„Traktory ZETOR se prezentují na veletrhu AGROmashEXPO aktivně již od roku 1996. Letos jsme si pro návštěvníky připravili jedno překvapení, poprvé na maďarském trhu představíme nový traktor MAJOR HS. Stroj byl veřejnosti představen na přelomu roku a světovou premiéru zažil nedávno v Británii. Jsme rádi, že již tak krátce od svého uvedení na trh můžeme stroj představit i maďarským farmářům,“ uvádí Robert Hajabacz, ředitel ZTR AGRO Kereskedelmi Kft.

20170126_AGROmashEXPO_MAJOR_HS 1

V roce 2013 byla na trh uvedena modelová řada MAJOR a ihned se stala u zákazníků velmi oblíbenou a žádanou pro svou odolnost, spolehlivost a univerzálnost. Nový MAJOR HS rozšiřuje stávající modelovou. Označení nového traktoru MAJOR HS doplní modelovou řadu MAJOR a stávající model bude nově označován jako MAJOR CL.

20170126_AGROmashEXPO_MAJOR_HS 2

Vedle nového MAJORU HS se mohou zákazníci těšit také na CRYSTAL 160, který byl loni na AGROmashEXPO oceněn cenou poroty, dále na modernizované stroje PROXIMA HS, FORTERRA CL a FORTERRA  HD, MAJOR CL 60 nebo třeba na traktor PROXIMA Power 120.

20170126_AGROmashEXPO_MAJOR_HS 3

Související články

MAJOR HS se na veletrhu LAMMA ve Velké Británii představil ve světové premiéře
MAJOR HS se na veletrhu LAMMA ve Velké Británii představil ve světové premiéře

Značka ZETOR se i v letošním roce účastní největší mezinárodní výstavy v Británii LAMMA ‘17, ta se koná v britském Peterboroughu. V době konání 18. – 19. 1. 2017 bude ZETOR na svém stánku R23 prezentovat nejen aktuální produktové portfolio, ale také řadu novinek, jakými jsou nový traktor MAJOR HS nebo modernizované traktory modelových řad […]

Nový MAJOR HS, vánoční dárek od ZETORU
Nový MAJOR HS, vánoční dárek od ZETORU

Do Vánoc zbývá ještě několik dní, společnost ZETOR TRACTORS a.s. však již nyní nadělila zemědělcům a farmářům předčasný dárek. Představila zbrusu nový model traktoru nazvaný MAJOR HS. Nový stroj rozšiřuje modelovou řadu MAJOR, a splňuje tak požadavky náročnějších zákazníků, kteří hledají u této kategorie strojů větší komfort a nízké provozní náklady.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!