Nová prezentace značky Banner

7 prosince 2016, 17:04

V dubnu roku 2016 společnost Banner začala uplatňovat na internetu, na veletrzích, na automobilech, na prodejních místech a na mnoha ostatních reklamních prostředcích nový vzhled značky ve vztahu ke svým výrobkům.

Banner se stará u svých výrobků a služeb o nejvyšší kvalitu a udává směr inovace. Aby tento požadavek splnili, je samozřejmé, že výrobky společnosti Banner se neustále vyvíjí. Protože pouze tímto způsobem tyto výrobky budou vždy odpovídat nejnovějšímu stavu techniky. Ale k čemu jsou i ty nejlepší výrobky, jestliže nenajdou cestu ke koncovému spotřebiteli? Z tohoto důvodu špičkové výrobky potřebují také perfektní prezentaci značky. A tato prezentace je v pravidelných intervalech přezkušována. V roce 2015 k tomu opět došlo: Prezentaci značky společnosti Banner si firma vzala pod lupu a výsledkem byla její podstatná modernizace. Počátkem dubna roku 2016 se začalo s její realizací a ukončena má být v polovině roku 2017.

Cílem optického a koncepčního zlepšení je optimální prezentace značky Banner ve smyslu dlouhodobé strategie společnosti – promyšlená evoluce místo drastické revoluce. Aby se toho dosáhlo, převzaly se osvědčené, známé a oblíbené pilíře značky Banner a dále se rozvíjely.

Prvním příkladem nového designu značky je aktuální firemní časopis Buvolí pošta. Nezaměnitelný buvol jako silný velvyslanec značky a vzhled písma Banner zůstaly ovšem s malými změnami stejné. Buvol Banner je nakonec známý grafický vůdčí motiv, kterému partneři a zákazníci prokazují mnoho sympatií. Jako vzor dynamiky a energie boduje navíc vysokou mírou známosti u veřejnosti.

Také byl zachován slogan „The Power Company“, který jako žádný jiný sděluje pocit sebevědomí. „Power“ reprezentuje všechny výrobky a služby naší společnosti. „Company“ podtrhuje silnou stránku podniku Banner směrem dovnitř k našim pracovníkům a dodavatelům a směrem ven k obchodům, automobilovému průmyslu a spotřebitelům.

Aby se spotřebitelům poskytla na prodejním místě další pomůcka k orientaci, sází společnost Banner nadále hodně na červenou barvu, ale na etiketách přibyl nový designový prvek: rozlišovací pole. Tato pole odrážejí svými barvami černá, stříbrná a zlatá výrobkovou strategii „good, better, best“ (dobrý, lepší, nejlepší) společnosti Banner a nabízejí další místo pro podrobné informace ke každému výrobku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!