Renault Trucks T „REAL STEEL“

7 prosince 2016, 14:23

Francouzský dopravce BG Transport si převzal na stánku Renault Trucks v rámci výstavy IAA Hannover 2016 model T High 520 „Real Steel“. Airbrush, demontáž a montáž dílů nebo obložení interiéru kabiny: Sven Punke, Marcel Barth a jejich tým z Truck Tuning Centra na vozidle pracovali po celou dobu konání výstavy.

1T High 520 „Real Steel“ si převzala francouzská dopravní společnost BG Transport. Philippe Gorjux, obchodní ředitel Renault Trucks Francie, předal klíče od tohoto jedinečného modelu Gérardu Barretovi, řediteli rodinné společnosti BG Transport, která zaměstnává 15 osob, provozuje flotilu dvanácti vozidel a sídlí v Changy (Loire).

Design tohoto Renault Trucks T High 520 s 13. litrovým motorem byl navržen pro výstavu IAA 2016 Hannover Svenem Punkem, Marcelem Barthem a jejich týmem Truck Tuning Centra. Vítězi tuningové soutěže během poslední Velké ceny tahačů v Nürburgringu s vozidlem realizovaným na téma „Avatar“, pracovali během osmidenního veletrhu na ploše 300m2 v rámci stánku Renault Trucks. Návštěvníci tak měli jedinečnou příležitost vidět postup prací na vozidle, které bylo pojmenováno „Real Steel“. Interiér kabiny byl vybaven kůží a LED diodami, exteriér pak zdobí airbrush s doplňky a díly, které podtrhují robustnost modelu.

3

Vzhled modelu T zaujal Gérarda Barreta, ředitele BG Transport natolik, že se rozhodl pro jeho koupi: „Klademe velký důraz na design exteriéru a vnitřního vybavení vozidel v našem vozovém parku, protože chceme, aby v nich naši řidiči měli maximální pohodlí a současně na ně byli hrdí.„, vysvětlil. „T High Real Steel je určen pro řidiče, kteří mají rádi svojí práci: je skutečný požitek řídit takové vozidlo.“ T High 520 bude přepravovat zboží ve Francii a Belgii.

2

Společnost BG Transport se rozhodla umístit na vozidlo označení „Team BG“ symbolizující týmového ducha, který ve společnosti vládne. „Využijeme příchodu tohoto krásného Renault Trucks T do naší flotily a všechna ostatní vozidla označíme stejně.“, řekl Gérard Barret. A dodal: „ V  BG Transport obměňujeme vozový park jednou za pět let, ale tento model u nás rozhodně zůstane mnohem delší dobu, tím si můžete být jisti!“

Související články

Renault Trucks 20 let na českém trhu
Renault Trucks 20 let na českém trhu

Značka Renault Trucks slaví dvacáté výročí svého působení na českém trhu. U této příležitosti uspořádala pro své zákazníky a obchodní partnery ve čtvrtek 24. listopadu slavnostní narozeninový večer. Od založení filiálky v prosinci roku 1996 a zahájení jejího oficiálního fungování v lednu 1997 pod hlavičkou Renault Trucks ČR, urazila značka velmi dlouhou cestu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!