Společnost DAF Trucks představuje novou kolekci High Gear

30 listopadu 2016, 8:01

Společnost DAF Trucks představuje novou kolekci oděvů High Gear, jejíž součástí je nejen oblečení, ale také elegantní doplňky a další vybavení pro všechny, kteří jsou příznivci značky DAF.

Kompletní sortiment si můžete prohlédnout i objednat na webovém portálu společnosti DAF – ZDE. Samozřejmostí je i možnost objednání vybraného zboží u autorizovaných dealerů DAF.
daf-merchansing-collection-2016-940
Moderní design a vysoká kvalita nestojí jen v srdci vývoje vozidel DAF. Stejný princip stojí i za novou kolekcí High Gear. Vybírat si můžete z celé řady položek, od pánské bundy pro celoroční nošení přes ochranné pouzdro na tablet až po elegantní hodinky pro muže i pro ženy, kteří fandí značce DAF.

Charakteristickým znakem nové kolekce jsou decentní oranžové doplňky, jako například poutka zipů a malé odznáčky na rukávu. Každý módní kousek kolekce High Gear je navržen tak, aby dokonale padl a také odpovídal trendům v oblékání. Dobrým příkladem je voděodolná (a pro dámy také přiléhavá) softshellová bunda. Špičkové materiály použité pro dosažení vlněného vzhledu se zároveň vyznačují svou odolností proti vodě a zapůsobí moderním i odvážným vzhledem.

DAF tradičně uvádí poutavou dětskou kolekci. Samostatná řada High Gear pro děti zahrnuje trička, mikiny s kapucemi, teplou zimní čepici a kšiltovky. A navíc – obchod nabízí veselý dětský batoh DAF, který upoutá svou barevností, a také netradiční overal. Populární dětské šlapadlo zůstává v nabídce, stejně jako dětská sada pro stolování, která zaujme svou barevností.

Do oblíbené kolekce hodinek přibylo pět nových typů, včetně varianty pro dámy. Vybírat je možné z moderních sportovních kousků přes elegantní klasické až po odolné provedení v designu „Construction“. Při svých cestách můžete využít nové tašky a organizéry High Gear. Praktická cestovní taška, příruční a kosmetická taštička a pouzdro na tablet se všechny dodávají v praktickém provedení z voděodolného materiálu.

Související články

DAF XF získal prestižní ocenění v Irsku
DAF XF získal prestižní ocenění v Irsku

Společnost DAF Trucks obdržela prestižní cenu Irish Truck of the Year (Nákladní vozidlo roku v Irsku) při udělování cen Fleet Transport Awards 2017 v Dublinu. Mnohostranné rozvážkové nákladní vozidlo CF s oblíbeným motorem PACCAR PX-7 bylo zvoleno za Irish Truck of the Year v kategorii ‘Distribution – Heavy Duty Rigid’ (Rozvážka –podvozky těžkých nákladních vozidel). […]

DAF XF získal ocenění „Master Truck 2016“
DAF XF získal ocenění „Master Truck 2016“

Tahač DAF XF 460 FT Super Space Cab získal v Polsku prestižní ocenění „Master Truck roku 2016“. Model XF získal toto ocenění za špičkovou efektivitu a pohodlí řidiče. Rozsáhlá síť vysoce profesionálních evropských dealerů společnosti DAF Trucks hrála ve volbě modelu XF pro titul „Master Truck roku 2016“ zásadní roli.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!