Snížení počtu dní přepravy a nákladů na přepravu zboží z Asie

16 listopadu 2016, 17:05

Společnost NIPPON EXPRESS CO., LTD. zvýší své prodeje díky kontejnerové přepravě z Asie včetně Indie do střední a východní Evropy přes přístav Koper ve Slovinsku. Tato trasa s názvem ADRIA DIRECT byla otevřena 1. listopadu.

Trasa z Asie do Budapešti v Maďarsku přes přístav Koper je kratší z pohledu námořní i pozemní přepravy, a to o 3.700 a 550 kilometrů v daném pořadí než trasa přes Hamburg v Německu.

1

Výhody této služby:

– Trasa ze Singapuru do střední a východní Evropy dle srovnání společnosti vyžaduje pro přepravu nákladu méně tranzitních dnů, přibližně až o čtyři dny méně, sazba za kontejner o délce 40 stop (12,2m) je zhruba o 10% nižší než v případě trasy přes Hamburg.

– NIPPON EXPRESS spolupracuje s přístavem Koper od roku 2014. Společnost NIPPON EXPRESS spustila v roce 2015 „Danube Express“, konsolidační služby z Japonska do Budapešti v Maďarsku přes přístav Koper. NIPPON EXPRESS se tak stala první japonskou společností, která začala poskytovat takovéto přepravní služby a od té doby získává v této oblasti zkušenosti.

– Na základě těchto zkušeností je společnost NIPPON EXPRESS rozhodnuta rozšiřovat své přepravní služby z Asie včetně Indie přes přístav Koper.

– NIPPON EXPRESS nabídne vysoce kvalitní služby kombinované dopravy, kdy společnosti její skupiny zajistí přepravu nákladu z výchozího místa až do místa určení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!