Společnost O.K. TRANS Praha se stává přepravním partnerem řetězce AHOLD

8 listopadu 2016, 13:16

Česká přepravní a logistická společnost O.K. Trans Praha se stává od prvního listopadu 2016 přepravním partnerem skupiny Ahold Delhaize, který v Česku provozuje obchody Albert. Smlouva na dovoz potravin ze Španělska do Česka je pro zimní období s trváním do 30. dubna 2017 a bude obsahovat zhruba 200 přeprav.

Vedení společnosti O.K. Trans Praha se sídlem v Chýni uzavřelo smlouvu v objemu milionů korun přímo s centrálou Ahold Delhaize z nizozemského Zaandamu. „Po dlouhé době jde o prolomení bariér, protože je to práce přímo pro významného zákazníka a nejde o spediční činnost,“ říká manažer obchodu a marketingu O.K. Trans Praha Václav Svoboda a doplňuje: „Pro nás je takový kontrakt úspěchem, ale také závazkem, protože jsme první a jedinou českou firmou, která pro Ahold Delhaize jezdí. Proto k celému projektu přistupujeme s veškerou odpovědností. Je to také samozřejmě výzva, abychom ukázali, že O.K. Trans je tím správným partnerem pro takový objem přeprav.“

Svoboda připouští, že ze strany Ahold Delhaize může jít o test schopností a fungování O.K. Trans, protože ještě před koncem zimního kontraktu bude Ahold Delhaize vypisovat výběrové řízení na letní přepravy. „Pokud v zimě uspějeme, existuje naděje, že by s Ahold Delhaize mohlo jít o dlouhodobější spolupráci,“ dodává Svoboda.
Ahold logo

Do spolupráce s O.K. Trans jsme pustili proto, že věříme, že O.K. Trans je dobrým partnerem v distribuci čerstvých potravin na evropské úrovni. Má dlouhodobé obchodní vazby se společností Bakker Divišov. Myslíme, že Ahold Delhaize a O.K. Trans mohou společně rozšiřovat spolupráci ve středně dlouhém i dlouhodobém výhledu,“ říká Roy Heijs, manažer nákupu skupiny Ahold Delhaize.

Poznámka: Bakker je mezinárodní společnost obchodující s ovocem a zeleninou, které zpracovává, balí a poskytuje pro ně logistické služby. Společnost Bakker je v oblasti ovoce a zeleniny pro Ahold Delhaize výhradním dodavatelem.

 

Související články

Společnost O.K. Trans Praha má novou obchodní zástupkyni
Společnost O.K. Trans Praha má novou obchodní zástupkyni

Do firmy přichází Andrea Vaculíková, která se stala novou obchodní zástupkyní logistické a přepravní společnosti O.K. Trans Praha pro celou Českou republiku. Na starost má vyhledávání nových a rozšiřování stávajících obchodních příležitostí a také získávání nových zákazníků. Šestadvacetiletá Andrea Vaculíková přichází do O.K. Trans Praha ze společnosti DB Schenker, pro kterou pracovala jako obchodní zástupkyně […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!