Veletrh Czechbus 2016

25 října 2016, 18:34

Výstaviště v pražských Holešovicích bude v termínu od 22. do 24. listopadu hostit 6. ročník středoevropského veletrhu autobusů, hromadné dopravy, garážové a servisní techniky CZECHBUS 2016.

CZECHBUS je interaktivním, specializovaným B2B  veletrhem se zaměřením na problematiku české astředoevropské evropské silniční hromadné dopravy. Cílem je mj. zvýšit prodej nových autobusů v České republice a podpořit exportní politiku státu.

Na veletrhu se představí také několik novinek.iveco

Iveco Bus představí na veletrhu Czechbus svůj nejnovější zájezdový autobus Evadys, jehož hlavními předno
stmi je bezkonkurenční všestrannost a provozní výnosnost. Dispozičně je propojením mezi modely Crossway a Magelys a doplňuje tak kompletní řadu zájezdových autobusů Iveco Bus.

Novinka, kterou představí v mezinárodní premiéře na letošním veletrhusolaris významný výrobce z Polska – SOLARIS se jmenuje SOLARIS Urbino 10,5. Tato novinka se vyznačuje atraktivním designem, zajímavou délkou i technickými parametry.

Scania vystavuje několik autobusů. Jedná se o tyto typy: Scania Citywide LE, Scania Interlink HD a Scania Irizar i8. Scanii najdete v pravém křídle Průmyslového paláce.

 

sc1 sc2 sc3

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!