Aplikace Goodyear DriverHub je k dispozici v PACCAR Connect pro nákladní vozidla DAF

16 října 2024, 15:37

Goodyear oznamuje integraci své aplikace Goodyear DriverHub do PACCAR Connect, nové pokročilé online platformy pro správu vozových parků od společnosti DAF Trucks. Toto rozšíření přináší výhody jak pro řidiče nákladních vozidel, tak pro správce flotil, a to díky nabídce informací o stavu pneumatik, které mohou zlepšit výkon vozového parku a podpořit informovanější rozhodování.

Goodyear DriverHub

PACCAR Connect je komplexní systém pro správu flotil, který kombinuje hardwarové a softwarové vybavení ve vozidle s volitelným odnímatelným tabletem v kabině a přístupným online portálem. Tato platforma umožňuje provozovatelům flotil sledovat a spravovat výkon jednotlivých vozidel DAF i celých flotil v reálném čase a poskytuje jim možnost dělat rozhodnutí založená na datech.

Rozšíření digitálního ekosystému PACCAR Connect

Goodyear DriverHub je aplikace pro monitorování stavu pneumatik, která upozorňuje řidiče na aktuální podmínky pneumatik. Aplikace poskytuje okamžitá oznámení o odchylkách v tlaku a teplotě pneumatik, což umožňuje proaktivní údržbu, která pomáhá snižovat riziko poruch a zvyšuje bezpečnost na silnicích.

Díky schopnostem prediktivní údržby může Goodyear DriverHub rozpoznat a rozlišit rychlé a pomalé úniky tlaku, což umožňuje včasné zásahy, které minimalizují prostoje a zvyšují efektivitu flotily. Kromě toho optimalizací údržby pneumatik může aplikace přispět ke zlepšení spotřeby paliva a snížení emisí, což podporuje cíle udržitelnosti moderních dopravních společností.

Goodyear DriverHub

Tím, že do PACCAR Connect zařazujeme širokou škálu aplikací třetích stran, jako je Goodyear DriverHub, poskytujeme našim zákazníkům všestranné a komplexní digitální prostředí,“ uvedl Luuk Tuijtelaars, ředitel & podpora EU, PACCAR Connected Services, DAF Trucks. „Tento rozmanitý ekosystém integrovaných aplikací třetích stran zvyšuje uživatelskou hodnotu PACCAR Connect, a poskytuje řidičům a správcům flotil cenné nástroje, které podporují chytřejší, efektivnější a produktivnější provoz.“

Jsme nadšeni, že můžeme přinést aplikaci Goodyear DriverHub do PACCAR Connect. Tato integrace umožňuje správcům flotil a řidičům vozidel DAF dělat ještě informovanější rozhodnutí na základě aktuálních dat o pneumatikách, což pomáhá snižovat náklady a zvyšovat efektivitu flotily,“ uvedl Piotr Czyżyk, generální ředitel Fleet Mobility EMEA ve společnosti Goodyear.

Aplikace Goodyear DriverHub v PACCAR Connect je k dispozici ve všech nových nákladních vozidlech DAF vybavených tabletem PACCAR Connect.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!