Společnost Continental získala schválení pro pneumatiky pro terénní nákladní vozidla

4 června 2024, 10:40

Společnost Continental oznámila nejnovější schválení první výbavy pro terénní (OTR) pneumatiky RDT-Master. Tato pneumatika je schválena pro použití na terénních demprech značky Caterpillar po celém světě a tímto je zařazena do ceníků. Díky tomu si mohou zákazníci specifikovat modely terénních pevných dumperů na pneumatikách Continental RDT-Master.

Pneumatika Continental

Pneumatiky RDT-Master společnosti Continental byly navrženy tak, aby splňovaly náročné požadavky stavebních a důlních provozů. Vzhledem k rozmanitým požadavkům na vybavení pneumatik pro zemní práce zahrnuje tato řada tři různé rozměry: 18.00 R33, 21.00 R33 a 24.00 R35. Tyto rozměry pneumatik jsou schváleny pro modely strojů CAT 770, 772, 773, 775 a 775 WTR.

Toto schválení představuje pro společnost Continental zásadní milník, který zdůrazňuje kvalitu, odolnost a výkonnost jejích pneumatik v segmentu zemních prací.

Snadné monitorování pneumatik díky integrovanému senzoru uvnitř pneumatik

Společnost Continental se zavázala k inovacím, udržitelnosti a poskytování řešení, která zvyšují efektivitu a produktivitu svých klientů.

“Jsme nadšeni, že společnost Caterpillar rozšiřuje svůj sortiment pneumatik o naše pneumatiky RDT-Master. To je příkladem naší ambice růst v segmentu pneumatik pro zemní stroje. Chceme se profilovat jako silný partner, který našim zákazníkům poskytuje bezkonkurenční podporu a řešení na míru.”, říká Carly Shipley, Key Account Manager první výbavy zemních strojů, divize Continental Specialty Tires.

Díky tomuto závazku k inovacím a udržitelnosti dodává společnost Continental všechny své radiální pneumatiky RDT-Master pro zemní stroje, jako inteligentní pneumatiky. Ty jsou vybaveny nejnovějším senzorem s technologií Bluetooth II. generace, který je připraven z výroby pro digitální správu pneumatik. Ten umožní všem zákazníkům odečítat základní údaje o jejich pneumatikách jako je tlak vzduchu a teplota, přímo prostřednictvím jejich chytrého telefonu bez nutnosti dalších investic. Digitální správa pneumatik rozhodujícím způsobem zvyšuje provozní bezpečnost a zároveň zajišťuje maximální životnost. To pomáhá snižovat celkové náklady na provoz a podporuje udržitelné využívání materiálů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!