Do nabídky značky Castrol přibyl nový VECTON

22 května 2024, 14:50

Na trhu je nyní k dispozici nové syntetické mazivo VECTON pro těžká užitková vozidla. Je to nástupce oleje VECTON FUEL SAVER.

Nové mazivo pro nákladní automobily

Společnost Castrol uvedla na trh nový produkt z řady maziv pro nákladní automobily VECTON. Splňuje požadavky specifikací Evropské asociace výrobců automobilů (ACEA) z roku 2022. Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E6/E9 je plně syntetický motorový olej určený pro ochranu moderních dieselových motorů nákladních automobilů a dalších užitkových strojů, který splňuje všechny požadavky a výkonnostní normy EU.

Nový produkt nahrazuje olej Castrol VECTON FUEL SAVER 5W-30 E6/E9. Vyznačuje se ještě lepším výkonem a splňuje nové specifikace ACEA E8 a E11. Nové specifikace zohledňují rostoucí složitost zařízení a zvyšující se využívání alternativních paliv. Olej Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E6/E9 rovněž odráží pokroky dosažené v oblasti výkonu maziv a poskytuje lepší ochranu proti oxidaci a usazeninám. Nový produkt byl vyvinut s ohledem na nejnovější výzkumy Amerického ropného institutu (API), což posiluje globální součinnost mezi API a ACEA.

Jako jeden z předních světových dodavatelů maziv společnost Castrol pečlivě sleduje trendy a aktuální vývoj v automobilovém průmyslu, aby splňovala nejnovější průmyslové specifikace a schválení OEM. Během fáze vývoje nového produktu provedla společnost Castrol dvě nové studie, aby potvrdila optimální výkonnost maziva při snižování zvětrávání a oxidace.

Olej Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E6/E9 splňuje více globálních specifikací OEM než jeho předchůdce. Patří mezi ně MAN M 3775 / 3677, Volvo VDS-4.5 a Deutz DQC IV-18 LA.

Pomocí vyhledávače olejů Castrol mohou uživatelé najít více informací o novém produktu, včetně všech kompatibilních specifikací OEM. Společnost Castrol zároveň přejmenovala olej Castrol VECTON FUEL SAVER 5W-30 E7 na Castrol VECTON LONG DRAIN 5W-30 E7.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!