Servisní koncepty divize ZF Aftermarket pro užitková vozidla, které přispívají k optimalizaci a udržitelnosti vašeho servisu

21 května 2024, 11:43

ZF Aftermarket je předním světovým dodavatelem pro aftermarket, který nabízí výjimečnou řadu produktů důvěryhodných značek, inteligentní služby a digitální řešení na míru. Tato divize skupiny ZF zajišťuje, že odborné znalosti, zkušenosti a inovace společnosti ZF jsou využívány v aftermarketu. Prioritou společnosti je spokojenost zákazníků, nabízí jim podporu v neustále se měnícím prostředí, zajišťuje udržitelnost pro jejich podnikání v současnosti i budoucnosti. Seznamte se se zajímavými servisními koncepty, které tato společnost přináší.

ZF [pro]Academy

ZF [pro]Academy

ZF [pro]Academy neučí teorie ani “co by kdyby”. Její filozofie spočívá ve sdílení praktických znalostí a informací získaných na základě dlouholetých zkušeností způsobem, který můžete využít již dnes.

ZF [pro]Academy byla založena v roce 2006 a zaměřuje se na sdílení praktických znalostí a informací získaných z mnohaletých zkušeností. Poskytuje profesionální školicí řešení pro sektor užitkových vozidel.

Jako kompetenční centrum se vždy snaží optimálním způsobem splnit různorodé požadavky na školení mezinárodních zákazníků. Školící programy ZF [pro]Academy jsou nabízeny v několika jazycích a lze je absolvovat v jednom z více než 30 školících center nebo přímo u vás.

Chcete studovat ve svém volném čase, doma nebo na místě dle svého výběru? Žádný problém, ZF [pro]Academy myslela na vaši potřebu flexibility. Řešení společnosti jsou flexibilní, efektivní a vedou ke zvýšení vaší produktivity a podpoře vašeho podnikání. Svědčí o tom více než 200 000 zákazníků po celém světě, kteří úspěšně absolvovali školení ZF [pro]Academy ve 48 zemích. Více informací o ZF [pro]Academy můžete zjistit zde.

ZF [pro]Academy

Katalog školení 2024 pro Českou republiku a Slovensko

ZF [pro]Academy nabízí školení se zaměřením na tři hlavní části: produktové školení, obchodní školení a školení řidičů, přičemž každé se zaměřuje na příslušné know-how.

Zajímají vás konkrétní školení? Pak je tady pro vás přehledný Katalog školení na rok 2024. Školení pro Českou republiku a Slovensko probíhají v Českém jazyce nebo jsou do Českého jazyka tlumočena.

Kompletní katalog je k dispozici k nahlédnutí nebo ke stažení ve formátu PDF.

ZF Aftermarket Partner finder

ZF Aftermarket Partner finder vám pomůže najít vhodného obchodního nebo technického partnera ve vaší lokalitě.

Stačí několik kliknutí a můžete vyhledávat obchodní zastoupení a servisy ZF. Jednoduše zadejte své město nebo poštovní směrovací číslo a vyberte typ služby, kterou hledáte. Je také možné aktivovat automatické vyhledávání vaší polohy.

V seznamu výsledků a na mapě se zobrazí všichni partneři ve vašem okolí. Pomocí filtru můžete vyhledávat prostřednictvím konkrétní kategorie vozidel nebo měnit rádius vyhledávání.

Výběrem místa zobrazíte všechny relevantní údaje o partnerovi a můžete si také naplánovat trasu. Přesvědčte se sami prostřednictvím ZF Aftermarket Partner finder.

ZF Aftermarket Partner finder

A protože jde společnost neustále kupředu, vylepšuje také funkce tohoto vyhledávače. Pokud hledáte pomocí svého telefonu, k dohledání nejbližšího servisu nepotřebujete instalovat mobilní aplikaci – vše zvládne webová aplikace, kterou není potřeba stahovat.

Prostřednictvím vyhledávače se můžete napojit také na službu ZF [pro] Service.

ZF [pro] Service

ZF [pro] Service je koncept servisní sítě nové generace, který vznikl sjednocením tří stávajících servisních konceptů pro užitková vozidla: ZF [pro] Tech, ZF Service Points a WABCO Service Partners, po dokončené integraci společností WABCO a ZF Group. S tím souvisí i sjednocení stávajících servisních konceptů a vzniká jediný servisní program s názvem ZF [pro] Service.

Tento jedinečný program byl vyvinut společností ZF Aftermarket proto, aby se mohli provozovatelé užitkových vozidel připravit na budoucnost. Jedná se o program, který je přizpůsobený potřebám specializovaných servisů pro užitková vozidla podle typu vozidla (nákladní vozidlo, autobus a/nebo přípojné vozidlo). Servisní partner si může zvolit ze dvou základních variant dle jeho zaměření. Jedná se o ZF Driveline Partner zaměřený na autobusy a nákladní automobily a WABCO Partner, který se i nadále soustředí na komerční vozidla.

Po zapojení do ZF [pro] Service získáte odborné technické znalosti předního světového dodavatele technologií pro užitková vozidla a světového dodavatele servisních řešení pro autobusy, motorová a přípojná vozidla.

Budete moci využít komplexní portfolio servisních řešení všech prémiových značek: ZF, LEMFÖRDERSACHSTRW a WABCO pro systémy užitkových vozidel, např. řízení, brzd a podvozku. Pro vás, jako pro servisního partnera, to znamená více obchodních příležitostí z jednoho zdroje.

ZF [pro] Service

Výhody spojené s konceptem ZF [pro] Service

Servisní koncept zahrnuje několik prvků. Jedná se o podporu prodeje, technickou podporu, doplňkové služby a školení. Podpora prodeje je poskytovaná formou sdílení relevantních informací pro partnerské servisy.

Technická podpora zahrnuje přímý kontakt se specialisty ZF Aftermarket, s přístupem k technickým údajům a informacím o opravách a k servisním materiálům výrobců a podporu při diagnostice vozidel. Po zapojení do konceptu ZF [pro] Service společnost nabízí odborné technické znalosti.

Doplňkové služby: Rozšíření sítě spolupracujících partnerů vám přinese řadu výhod. Například snížením prostojů vozidel z důvodu záručních oprav komponentů Wabco. ZF dále podporuje své partnery inovativním řešením pomocí nejnovějších informačních technologií.

Komplexní portfolio servisních řešení všech našich prémiových značek a další informace naleznete na stránkách ZF [pro] Service.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!