Jeroen van den Oetelaar bude jmenován do funkce hlavního inženýra společnosti DAF Trucks

7 května 2024, 14:16

Jeroen van den Oetelaar bude jmenován do funkce hlavního inženýra společnosti DAF a stane se členem představenstva DAF. Od 1. června nahradí Van den Oetelaar úspěšného Patricka Deana, který byl povýšen do funkce ředitele společnosti PACCAR Electronics.

Jeroen van den Oetelaar

Van den Oetelaar (37) nastoupil do společnosti DAF v roce 2011 a postupně zastával pozice se stále vyšší odpovědnosti v oblasti řízení programů, vývoje výrobků a provozů, včetně posledního pověření, kdy pracoval jako asistent hlavního inženýra vozidel. Je držitelem bakalářského titulu v oboru strojírenství z Univerzity aplikovaných věd v Eindhovenu a titulu MBA z univerzity TIAS v Tilburgu. Ve své nové pozici bude podřízen Haraldu Seidelovi, prezidentovi společnosti DAF Trucks.

Jeroen van den Oetelaar uvádí: „Dopravní průmysl vstupuje do nové éry a společnost DAF Trucks bude i nadále poskytovat nejvhodnější dopravní řešení. S naším týmem inženýrů ve společnosti DAF a ve spolupráci s našimi kolegy ze společnosti PACCAR ve Spojených státech jsme odhodláni vyvíjet a dodávat kvalitní produkty, které podpoří úspěch našich zákazníků.“

Patrick Dean (50) se vrátí do USA, kde se ujme vedení společnosti PACCAR Electronics.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!