Společnost DAF představuje službu PACCAR Connect

16 dubna 2024, 14:29

S širokou škálou informací a snadným použitím stanovuje nový PACCAR Connect standart pro online platformy pro správu vozového parku. PACCAR Connect je snadno dostupný a umožňuje velmi jednoduchou integraci se stávajícím softwarem třetích stran. Každé nové vozidlo řady DAF XB, XD, XF, XG a XG+ bude dodáno společně se službou PACCAR Connect na deset let.

Systém PACCAR Connect se skládá z několika součástí: Hardwaru a softwaru ve vozidle, odnímatelného tabletu (volitelný) v kabině a online portálu, který je přístupný z téměř jakéhokoli pevného nebo mobilního zařízení. Služba PACCAR Connect může v reálném čase, kdykoli a kdekoli, poskytovat informace o výkonu jednotlivých vozidel a celého vozového parku, logistických procesech a výkonu řidičů, čímž pomáhá provozovatelům optimalizovat jejich návratnost.

Jednou z hlavních výhod služby PACCAR Connect je, že stávající logistické aplikace tzv. „třetích stran“ mohou využívat data z online portálu. To usnadňuje monitorování logistických procesů a výkonnosti vozového parku z počítače, notebooku nebo tabletu.

Tablet PACCAR Connect také přispívá k usnadnění a zefektivnění práce řidiče, protože může propojit mobilní služby PACCAR Connect s navigačním systémem DAF. To znamená, že nové trasy sestavené na domovské základně provozovatele lze odesílat přímo do systému navigace pro nákladní vozidla DAF.

Služba PACCAR Connect umožňuje nepřetržitě online zobrazovat výkony všech nákladních vozidel a vozových parků nebo je kdykoli odeslat e-mailem prostřednictvím „plánovače zpráv“. Zprávy o trase a palivu lze zobrazit na přístrojové desce podle individuálních preferencí. S cílem dosáhnout maximální efektivity využívá služba PACCAR Connect také funkci „geofencing“, která upozorní domovskou základnu, kdykoli se vozidlo blíží k cíli dodávky nebo je opět plně funkční po provedení údržby u servisního dealera.

Majitelé vozových parků, kteří potřebují komplexnější informace, si mohou vybrat volitelné moduly Skóre ECO a Stav vozidla. První poskytuje podrobné informace o výkonu řidiče, zatímco druhý se zaměřuje na stav vozidla – včetně signálů z přístrojové desky v reálném čase a indikace, kdy vozidlo bude vyžadovat další servis.

10 let jako standard

Každé nové vozidlo řady DAF XB, XD, XF, XG a XG+ je standardně propojeno se službou PACCAR Connect na dobu deseti let, a to i v případě, že vozidlo změní majitele. Během tohoto období probíhají všechny aktualizace portálu zdarma s použitím skutečně aktuálního softwaru. Uživatelům služby DAF Connect bude nabídnuta aktualizace softwaru bez příplatku za nové a rozsáhlejší služby PACCAR Connect.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!