EUROPART integruje pobočky Truckpower v Severním Porýní-Vestfálsku

28 února 2024, 12:22

Společnost EUROPART převzala na začátku února do stávající sítě EUROPART pobočky Truckpower v Mönchengladbachu, Krefeldu, Emmerichu a Ratingenu. Zaměstnanci provozoven Truckpower v Kolíně nad Rýnem a Hildenu s okamžitou platností posílí týmy poboček EUROPART v Kolíně nad Rýnem a Düsseldorfu. Společnost Truckpower Holding GmbH podala v prosinci 2022 návrh na insolvenci.

Tým Truckpower

„Díky integraci pěti bývalých poboček Truckpower můžeme zákazníkům v tomto ekonomicky silném regionu zaručit ještě lepší dodávky dílů v jejich blízkosti,“ říká Olaf Giesen, generální ředitel společnosti EUROPART. „Stávající zaměstnanci, z nichž většina má dlouholeté zkušenosti, budou zákazníkům i nadále k dispozici jako kontaktní osoby s kompetentním poradenstvím. Osobně mám obrovskou radost z nových angažovaných kolegů, kteří našli své místo v rodině EUROPART. Společně postavíme tato místa na perspektivní základnu.“

Zákazníci bývalých provozoven Truckpower v Mönchengladbachu, Krefeldu, Emmerichu a Ratingenu budou nyní využívat rozsáhlý program dodávek EUROPART a širokou nabídku produktů vlastní značky Premium Parts s tříletou zárukou výrobce. Kromě dílů pro užitková vozidla všech tříd a všech běžných značek užitkových vozidel nabízí společnost také široký sortiment dílenského vybavení a příslušenství, pracovních oděvů, zařízení pro upevnění nákladu, jakož i provozních materiálů a dílenských potřeb. Dílenský online systém EWOS 3.0 nabízí organizační řešení a nepřetržité objednávání náhradních dílů.

Díky novému integrovanému vyhledávání VIN pro 7 největších výrobců užitkových vozidel a zobrazování čísel OE poskytuje EUROPART svým zákazníkům neomezený počet vyhledávání VIN v systému EWOS. Kompetenční centrum EUROPART navíc podporuje zákazníky technickými znalostmi a individuálním poradenstvím.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!