Přejmenování společnosti ContiTrade Services na BestDrive Czech Republic

6 prosince 2023, 9:46

Společnost ContiTrade Services s.r.o., která je provozovatelem sítě pneuservisů a autoservisů BestDrive v České republice, propojuje název společnosti s názvem sítě. K 1. 1. 2024 dojde ke změně názvu společnosti na BestDrive Czech Republic s.r.o.

ContiTrade Services s.r.o. (nově BestDrive Czech Republic s.r.o.) provozuje v České republice servisní síť s více než 150 pobočkami, vlastními i franšízovými. Celá síť je součástí koncernu Continental AG se sídlem v Hannoveru v Německu. Síť BestDrive je celosvětovou značkou provozoven poskytujících servisní služby koncernu Continental AG.  

Strategie rozvoje poskytování autoservisních a pneuservisních služeb koncernu Continental AG je jednoznačně pod křídly značky BestDrive. V jednotlivých evropských zemích jsou maloobchodní sítě koncernu Continental provozovány pod více značkami, nejrozšířenější je však právě BestDrive. Do budoucna bude BestDrive jedinou značkou servisní sítě. Zákazník se tak na více jak 2.000 pobočkách napříč Evropou setká se stejnými jmenovateli – kvalitou zboží a služeb, a také s jednotným názvem sítě BestDrive.

„Od sjednocení názvu společnosti a naší servisní sítě očekáváme jednodušší komunikaci směrem k zákazníkům, kteří se občas neorientovali v odlišných názvech. Zároveň tato změna posílí znalost značky BestDrive“, uvádí Richard Velísek, marketingový manažer sítě BestDrive.

Sjednocení názvu společnosti s názvem sítě, jako tomu dochází v České republice, bude k 1. 1. 2024 probíhat i v dalších zemích. Přejmenovány budou ContiTrade organizace provozující síť BestDrive v Rakousku, Švýcarsku, Irsku, Norsku, Slovensku, Francii a Jižní Africe.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!