Firma E.M.T. představuje pružinové brzdové válce NG4 EVO od Knorr-Bremse

1 prosince 2023, 15:05

Společnost E.M.T. s.r.o. je dlouholetým dodavatelem výrobků firmy Knorr-Bremse. Ta jakožto přední dodavatel brzdových válců do prvovýroby neustále pracuje na inovacích a technologiích, které zvyšují bezpečnost komerční dopravy a cestování. V  posledních letech došlo k významnému vývoji této technologie, kdy se přešlo od brzdových válců se svěrnými kroužky k pertlovaným verzím.

Pertlování zajišťuje pevnější a odolnější spojení mezi přední a zadní částí těla válce, které lépe odolá uvolnění, vibracím a případnému selhání v extrémních podmínkách, což zajišťuje konzistentní a spolehlivý výkon brzdového válce. Toto zjednodušení zefektivňuje proces instalace a snižuje nároky na údržbu. Takto vylepšený spoj nabízí vyšší spolehlivost, lepší výkon, zjednodušenou údržbu a instalaci, vyšší bezpečnost a dlouhodobou nákladovou efektivitu. Prodloužená životnost a snížené nároky na údržbu pertlovaných pružinových brzdových válců Knorr-Bremse se promítají do nižších celkových provozních nákladů majitelů vozidel.

Díky těmto výhodám jsou pertlované brzdové válce Knorr-Bremse preferovanou volbou na trhu s náhradními díly: spolehlivé výrobky nejlepší kvality zajistí, že vaše vozidlo zastaví ve správný čas.

NG4 EVO navazuje na konstrukci „pouze pertlované“, která již byla zavedena pro brzdové válce (OBC) a další produktové řady brzdových válců, jako jsou NG3 EVO, NG5 a nové typy NG4 EVO PRO, které byly nedávno představeny do OE.

Pružinové brzdové válce NG4 EVO jsou pro lepší těsnost dvojitě pertlované (na provozní a parkovací straně). Nové provedení válce NG4 EVO s dvojitou membránou bude zaváděno postupně a nahradí výrobky NG4+. Kompletní přehled najdete na následující straně.

Ve zkratce:

  • přechod technologie na dvojitě pertlovanou verzi: NG4 EVO
  • uložení a funkce nových brzdových válců NG4 EVO jsou shodné s řadou NG4+
  • vyšší robustnost a prodloužená životnost výrobku
  • vyrábí se v EU

Kompletní informace jsou k dispozici ve formátu PDF. Další informace naleznete na stránkách E.M.T. s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!