Nové pneumatiky od společnosti Firestone budou mít vliv na úsporu paliva. Jak?

27 září 2023, 10:24

Společnost Firestone oznamuje uvedení nové řady pneumatik pro regionální nákladní automobily navržených s využitím technologie ENLITEN společnosti Bridgestone. Tyto pneumatiky jsou navrženy tak, aby snižovaly celkové náklady na vlastnictví a dopad provozu vozového parku na životní prostředí. Toho je dosaženo díky vyššímu kilometrovému nájezdu a menší spotřebě paliva ve srovnání s předchozími modely.

Čím nové pneumatiky Firestone vynikají?

Na základě 120 let zkušeností v oboru pneumatik nabízí společnost Firestone řešení pro zákazníky, kteří hledají spolehlivé výrobky a dobrý poměr ceny a kvality. Nová řada pneumatik Firestone pro řízené nápravy, hnací nápravy a přívěsy – FS424, FD624 a FT524 byla navržena s ohledem na dnešní vozové parky a jejich reálné výzvy v regionálním provozu.

Nová řada pneumatik Firestone přináší až o 20 % delší kilometrový nájezd než jejich předchůdci a snižuje náklady na kilometr o 10 %. Nové pneumatiky také nabízejí lepší úsporu paliva a konkurenceschopné hodnocení na etiketách, které zaručuje až o 15 procent nižší valivý odpor ve srovnání s předchozími modely.

Prodloužená životnost a lepší palivová úspornost je zásluhou technologie ENLITEN, která byla poprvé použita v řadě regionálních pneumatik Firestone. Tato technologie optimalizuje celkové náklady na vlastnictví vozových parků a podporuje jejich cestu k udržitelnosti. Technologická platforma ENLITEN představuje inovativní přístup společnosti Bridgestone k vývoji pneumatik, který kombinuje špičkové technologie, jež řidičům poskytují maximální bezpečnost a výjimečný výkon a zároveň zlepšují vlastnosti pneumatik z hlediska udržitelnosti.

Nejnovější řada regionálních nákladních pneumatik Firestone s konkurenceschopným hodnocením přilnavosti za mokra a označením 3PMSF zaručuje spolehlivost po celý rok.

Pneumatika je oproti svému předchůdci k dispozici v šesti dalších rozměrech, což zákazníkům poskytuje výrazně větší výběr než dříve. První rozměry budou na trhu od září 2023, zbývající rozměry budou následovat v průběhu roku 2024. Nová řada nahradí současnou řadu Firestone Plus.

„Vozové parky nákladních automobilů potřebují pneumatiky, které kombinují celoroční spolehlivost a nižší provozní náklady – zejména v současných klimatických podmínkách. Použitím technologie ENLITEN jsme poprvé přímo reagovali na tyto skutečné potřeby zákazníků a vyvinuli novou řadu nákladních pneumatik Firestone, která se stane nejlepší volbou ve středním segmentu. Pneumatiky FS424, FD624 a FT524, které jsou k dispozici v široké škále rozměrů, představují průlom jak pro značku Firestone, tak pro vozové parky – ty, které dbají na náklady a hledají nejlepší pneumatiky,“ říká Waqqas Ahmad, ředitel komerčního prodeje společnosti Bridgestone EMIA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!