Užitková vozidla MAN se objevila na hasičském festivalu PyroCar

13 září 2023, 12:53

V polovině srpna se konal sraz hasičských vozidel v České republice, který je zároveň veletrhem hasičské a záchranářské techniky. Představilo se zde 357 vozidel a téměř 50 firem.

Po pětileté přestávce hostilo letiště u Přibyslavi ve dnech 18. a 19. srpna šestý ročník hasičského festivalu PyroCar. Opět se zde sešly desítky vystavovatelů hasičské techniky a speciálního vybavení, stovky hasičských vozů, tisíce hasičů a desetitisíce návštěvníků.

Jelikož je akce zaměřena především na setkání hasičských vozidel – a těch bylo registrováno úctyhodných 357 na podvozcích různých značek včetně MAN – mohla si odborná i laická veřejnost prohlédnout širokou škálu techniky vyjíždějící k zásahům.

Druhým tématem byly novinky a nejnovější trendy v tomto doslova životně důležitém odvětví průmyslu. Veletrhu PyroCar 2023 se zúčastnilo 47 vystavovatelů: výrobci podvozků pro hasičské speciály, výrobci hasičské i komunální techniky, výrobci nástaveb a prodejci, distributoři a výrobci hasičské a záchranářské techniky.

MAN Truck & Bus Česká republika vystavoval vozidla z modelových řad TGE, TGL, TGM a TGS, včetně dvou hasičských speciálů – TGM CAS 20 a minibusu TGE přestavěného pro hasiče.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!