DKV Mobility a Andamur zahajují dlouhodobé strategické partnerství

9 června 2023, 11:59

Společnost DKV Mobility, přední evropská platforma B2B pro platby a řešení na cestách, se spojila se společností Andamur, vedoucím poskytovatelem služeb pro silniční dopravu ve Španělsku.

Tento krok odpovídá strategiím vývoje a růstu obou společností. DKV Mobility přebírá většinový podíl v dceřiné společnosti Road Solution PRO, S.L., která zajišťuje veškeré aktivity společnosti Andamur v oblastech tankovacích karet, mýtných řešení a refundace daně z přidané hodnoty. DKV Mobility tímto partnerstvím ještě více posílí své postavení na trhu ve Španělsku a rozšíří svou zákaznickou základnu. Kromě toho bude také podporovat růstovou strategii společnosti Road Solution PRO, S.L. a další rozvoj a rozšiřování obchodní divize odpočívadel společnosti Andamur.

 „Jsem přesvědčen, že pokládáme základní kámen pro společnou budoucnost, která přinese ještě více úspěchů. DKV Mobility a Andamur sdílejí stejné hodnoty a postarají se o to, aby byla kvalita služeb pro zákazníky a po desetiletí budovaná důvěra zachována a ještě více posílena. Máme radost, že můžeme spojit své síly s lídrem na evropském trhu,“ dodává Miguel Ángel López Sánchez, generální ředitel společnosti Andamur.

Obě smluvní strany se dohodly, že celková částka této transakce nebude zveřejněna. Spolupráce je podmíněna souhlasem příslušných úřadů na ochranu hospodářské soutěže.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!