Firma Zdeněk Tomášek s.r.o. se slučuje s O.K. Trans Praha

31 ledna 2023, 14:25

Od 1. ledna 2023 dochází ke sloučení společnosti Zdeněk Tomášek s.r.o. se společností O.K. Trans Praha spol. s r.o. . Zdeněk Tomášek s.r.o. zaniká dnem 31. prosince 2022 a nástupnickou společností se stává O.K. Trans Praha spol. s r.o., která je součástí O.K. Trans Holding s.r.o.

Sloučením společností se rozšíří vozový park O.K. Trans Praha na 463 souprav všech typů, od plachtových, přes frigo, až po speciály určené například pro převoz léků.

O.K. Trans dále nabízí služby z oblasti skladování, a to ve vlastních a chráněných halách, distribuci a celní a daňový sklad, registrace osoby povinné značit líh, služby celní deklarace, služby autorizovaných servisů DAF v Chýni, Roudnici nad Labem a neautorizovaných servisů v Lysé nad Labem, v Lutonině a v Chlumci nad Cidlinou.

Hlavní sídlo holdingu i O.K. Trans Praha zůstává v Chýni u Prahy, k tomu nabízí zázemí a vyškolený personál v dalších pobočkách v Chýni, v Otrokovicích, v Lysé nad Labem, v Chlumci nad Cidlinou, v Lipnici, v Lutonině a v Terasse nedaleko španělské Barcelony.

Mezi přední a dlouholeté zákazníky patří společnosti nejen české, ale i evropské či celosvětového významu jako například Continental, Bridgestone, Volkswagen, Coca-Cola, Kimberly-Clark, Haribo.

Tak, jako dříve u společnosti Zdeněk Tomášek, i nadále se o zákazníky bude starat současný tým pobočky v Chlumci nad Cidlinou, ovšem už pod značkou O.K. Trans Praha.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!