SKF zahajuje spolupráci se společností Alltrucks Truck & Trailer Service

17 ledna 2023, 11:46

Společnosti Alltrucks Truck & Trailer Service a SKF uzavřely partnerství s cílem posílit kompetence servisní sítě Alltrucks. Přibližně 700 partnerů společnosti Alltrucks v Evropě bude dostávat nabídky služeb od globální skupiny.

Koncept servisů „full-service“ „Alltrucks Truck & Trailer Service“ a švédská skupina SKF se dohodly na celoevropské spolupráci od 1. 7. 2022. SKF vyvíjí a dodává výrobky a služby v oblasti motorů, hnacích ústrojí, náprav a podvozků pro užitková vozidla, autobusy a osobní automobily. Největší výrobní závod skupiny SKF a centrála SKF Německo se nachází ve Schweinfurtu a zaměstnává přibližně 4.100 lidí.

„Spolupráce mezi společnostmi Alltrucks a SKF vytváří synergie a výhody pro oba partnery. SKF bude moci být v úzkém kontaktu se servisem, aby dosáhla lepšího zákaznického servisu. Partnerské dílny společnosti Alltrucks mají výhodu přímého přístupu k podpoře a servisu a možnost stát se záručními partnery SKF. Implementace bude zahájena v regionu DACH, následovat bude Polsko a Itálie. Následně bude spolupráce rozšířena na celou evropskou servisní síť Alltrucks.

Naším posláním je poskytovat služby s přidanou hodnotou jak servisním partnerům, tak fleetovým společnostem. Proto se zaměřujeme na vývoj relevantních a udržitelných konceptů a služeb. Jsme hrdí na to, že společně s firmou SKF vytváříme další kompetence v naší síti servisů, které partnerům ještě více usnadňují komplexní údržbu a opravy užitkových vozidel. Hlavním důvodem spolupráce se společností SKF je vysoká kompetence a kvalita produktů této globální skupiny,“ řekl Homer Smyrliadis, generální ředitel společnosti Alltrucks.

„Být blízko dílnám je pro SKF důležitý a perspektivní cíl, spojený s pochopením problémů každodenního provozu servisů. Spolupráce mezi společnostmi SKF a Alltrucks zjednodušuje rozvoj společných cílových skupin, aby zúčastněné strany dosáhly udržitelného růstu v segmentu užitkových vozidel,“ dodal Philipp Herlein, ředitel obchodní linie VA společnosti SKF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!