Cesta k udržitelnosti se Shell a Hyundai

1 prosince 2022, 12:22

Stále více řidičů se vydává na cestu udržitelnosti. I když jezdí automobilem, tak si vybírají produkty, které co nejméně zatěžují životní prostředí a naši planetu. Dnešní spotřebitelé očekávají, že známé značky nabídnou alternativu udržitelných produktů a služeb. A právě proto Shell a Hyundai spojili své síly a přichází s řadou uhlíkově neutrálních maziv Shell Helix Ultra AH 0W.

Nový olej Shell

Vytváření udržitelné budoucnosti

Shell ve spolupráci s Hyundai se vydávají na cestu udržitelnosti, aby pomohli zákazníkům snížit jejich uhlíkovou stopu. A proto společně uvádí na trh řadu vysoce výkonných, uhlíkově neutrálních maziv Shell Helix Ultra AH 0W.

Maziva této řady jsou nejlepší volbou pro životní prostředí, ale zároveň dodržují vysokou kvalitu maziv Shell.

Shell Helix Ultra AH 0W poskytuje nejen ultra vysoký výkon, ale zajišťuje také vyšší energetickou účinnost motorů, tím dochází k úspoře paliva, a to přibližně 1,4 litru (až 2,1 % na nádrž), čímž se samozřejmě snižují emise CO2.

Spolupráce Shell a Hyundai

Tři kroky k uhlíkové neutralitě

V rámci trvalého závazku společnosti vytvářet udržitelnější možnosti produktů investuje firma prostředky do výzkumu a vývoje maziv. Přichází s inovacemi, které reagují na požadavky zákazníků, a to bez kompromisů v oblasti kvality a výkonu.

Od roku 2016 společnost Shell snížila uhlíkovou náročnost výroby maziv o více než 30 % a v tomto trendu pokračuje dál. Až polovina elektřiny v závodech na míchání maziv Shell pochází z obnovitelných zdrojů.

Obaly Shell Helix Ultra 0W vyrábí až ze 40% PCR (recyklovatelného materiálu).

Zohledňují také všechny emise CO2e vytvořené v průběhu životního cyklu uhlíkově neutrálního Shell Helix Ultra AH 0W. A to už od udržitelné těžby surovin pro výrobu maziv, přes dopravu, výrobu, distribuci, až po používání a zpracování odpadu na konci životnosti produktu.

Zbývající emise CO2 ve výrobku kompenzují přírodními uhlíkovými kredity z globálního portfolia Shell.

Podporují projekty k ochraně přírody, obnově přírodních ekosystémů, jako jsou lesy, mokřady, travnaté plochy. Všechny tyto oblasti pak pohlcují skleníkové plyny z atmosféry a zvyšují ochranu životního prostředí.

Vydejte se s firmou Shell na cestu udržitelnosti a snižte svou uhlíkovou stopu i díky používání uhlíkově neutrálních maziv Shell Helix Ultra AH 0W.

Více informací naleznete na stránkách AUTOMAX.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!