Zákazníci firmy ADIP získají více díky rozšíření sortimentu dodavatele Knorr-Bremse Truck Services

23 listopadu 2022, 11:15

Společnost ADIP je již 31 let jednou z nejvýznamnějších firem působících na českém a slovenském trhu v oblasti prodeje náhradních dílů a příslušenství. Jedním z nejvýznamnějších dodavatelů v oblasti vzduchového systému je Knorr-Bremse Truck Services.

Produkty Knorr-Bremse

A právě tento dodavatel vstupuje na trhu náhradních dílů do strategického partnerství s Fersa Bearings, Evropským výrobcem komponentů pro hnací ústrojí, na kterého se spoléhají přední světoví výrobci OE a Tier 1 dílů. Jako součást Fersa Group se společnost specializuje na komerční aplikace v automobilové dopravě. Fersa Bearings dodává vysoce kvalitní, inovativní a obsáhlé řešení pro opravy vysoce efektivních diferenciálů a automatických převodovek, stejně tak jako vysokovýkonná ložiska pro komerční vozidla.

Rozšíření portfolia znamená, že Knorr-Bremse TruckServices může nyní nabídnout kompletní sortiment náhradních „Wheelend“ dílů. Rozsáhlý sortiment pro nákladní vozy, autobusy a návěsy nezahrnuje pouze kuželová ložiska (TRB), ale také „kolové“ ložiskové sady (KWT), kompaktní ložiskové jednotky (CWT), „kolové“ ložiskové jednotky (HWT) a také náboje kol s integrovanými ložisky. Toto zahrnuje rovněž i odpovídající nástroje pro servisy.

Přesvědčte se o kvalitě produktů Knorr-Bremse právě v nabídce firmy ADIP. Prodejní síť ADIP je celorepubliková a tím pádem dostupná všem. Více informací získáte na stránkách ADIP.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!