Společnost Gebrüder Weiss získala ocenění nejvyšší důvěryhodnosti

15 listopadu 2022, 10:45

Gebrüder Weiss jako jedna z mála firem v České republice obdržela certifikát AAA Platinum Excellence, který ji řadí k mezinárodně prověřeným společnostem nejvyšších kvalit.

Ocenění Gebrüder Weiss

„Velmi si vážíme ocenění, které dokládá, že Gebrüder Weiss se řadí mezi 0,1 % top firem splňujících nejpřísnější kritéria podle statistického prediktivního modelu Dun & Bradstreet. Zejména v dnešní složité ekonomické situaci je pro nás i naše obchodní partnery důležité potvrzení, že jsme stabilní a spolehlivý partner, který své závazky plní včas“ uvádí obchodní a marketingový ředitel Gebrüder Weiss Jan Kodada s tím, že tento prestižní certifikát znamená pro společnost velký závazek i do budoucna.

Ocenění je určeno pro nejstabilnější a tím i nejdůvěryhodnější firmy v České republice. Má velkou výpovědní hodnotu pro domácí i zahraniční obchodní partnery, pro které je zárukou spolehlivosti. Dun & Bradstreet vypracovává mezinárodní a transparentní certifikace založené na unikáním hodnotícím modelu, který využívá nejširší sítě datových zdrojů, pokročilé analytiky a dlouhodobě prověřeného know-how.

Certifikát AAA Platinum Excellence potvrzuje, že logistická společnost Gebrüder Weiss přínosně nakládá se svými vstupy a efektivně je mění na kvalitní služby. Přísná kritéria ratingu zaručují exkluzivitu oceněné společnosti, která tím potvrzuje svou silnou pozici na trhu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!