Goodyear klade na veletrhu Bauma 2022 důraz na ucelenou nabídku Total Mobility

24 října 2022, 14:43

Návrat veletrhu Bauma, předního světového veletrhu stavebních a důlních zařízení, dává společnosti Goodyear příležitost, aby mohla přiblížit roli, kterou v tomto odvětví sehrávají při naplňování cílů v oblasti efektivity a trvalé udržitelnosti pneumatiky a řešení pro správu pneumatik. 

Goodyear na Bauma 2022

Goodyear bude mít na světovém veletrhu, který se v Mnichově bude konat od 24. do 30. října, nepřehlédnutelnou expozici. Ve dvoupatrovém stánku představí na ploše 72 m2 nejnovější technologie pneumatik a pokročilá řešení Goodyear, jejichž kombinace může firmám pomoci při zvyšování efektivity jejich vozových parků.

Spolehlivé výrobky – jednodušší výběr při zvyšování efektivity

Pneumatiky Goodyear GP-3E pro kolové nakladače, kloubové dempry a grejdry se na veletrhu Bauma 2022 dočkají evropské výstavní premiéry. Po zapracování námětů zákazníků, kteří často poukazují na vysoké náklady a na význam pohodlného pracoviště řidiče, se GP-3E vyznačují inovativní konstrukcí s nízkou hmotností. Jejich hlavními přednostmi jsou snížené náklady na hodinu provozu naplňující cíl udržitelnosti a nízká úroveň vibrací zvyšující pohodlí řidiče při práci. Všestranné pneumatiky jsou vhodné pro nejrůznější použití a nabízejí dobrou rovnováhu mezi trakcí a flotací.

Další vystavenou novinkou budou pneumatiky Goodyear Powerload®. Pneumatiky Powerload jsou určeny pro kompaktní kolové nakladače a grejdry. Jde o kompaktní pneumatiky, které si tvrdé zacházení přímo užívají. Technologie Smooth Guard Technology™, mimořádně silná a hladká ochranná vrstva pryže v oblasti ramen a bočnic, zvyšuje jejich odolnost vůči pořezání. Pokročilá samočisticí konstrukce běhounu zaručuje vynikající trakci vpřed i do stran a bezproblémový provoz v náročných podmínkách bez přestávek.

Pneumatiky GP-3E i Powerload jsou připraveny i na elektrický pohon. Lze je využít na strojích s elektrickým a hybridním pohonem, stejně jako na technice s běžným dieselovým motorem.

Řešení pro správu pneuhospodářství – cesta k dokonalému provozu

Společnost Goodyear je dlouhodobě lídrem vývoje v oblasti technologie monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS).  Na veletrhu Bauma představí svůj zdokonalený systém „TPMS Heavy Duty“, který komunikuje prostřednictvím aplikace Goodyear FleetHub (mobilní + webová aplikace) nebo Goodyear DriverHub (mobilní aplikace) a poskytuje řidičům a správcům vozových parků prediktivní a preskriptivní informace, které jim umožňují proaktivní a preventivní údržbu vozidel.

Stánek společnosti Goodyear je umístěn v hale A6, stánek 224.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!