Daimler Buses na veletrhu InnoTrans 2022 prezentoval novou službu OMNIplus ON Uptime pro

12 října 2022, 14:13

Během mezinárodního veletrhu dopravní techniky představil Daimler Buses poprvé novou službu OMNIplus ON Uptime pro.

Značka OMNIplus představila v roce 2017 Service Uptime, který trvale monitoruje všechny relevantní systémy vozidel v autobusech Mercedes-Benz a Setra. Díky prediktivní analýze v reálném čase autobusové společnosti okamžitě dostávají doporučení pro akci v případě hrozící závady, která spolehlivě chrání před nepříjemnými překvapeními.

Nyní se službou OMNIplus ON Uptime pro pokračuje dále rozvíjená základní služba na cestě k ideálnímu stavu autobusu.Je součástí portálu „OMNIplus ON advance“, který nabízí postupně nové, pokročilé služby. OMNIplus ON Uptime pro vytváří transparentnost technického stavu vozového parku, zaručuje maximální bezpečnost plánování a vede tak k výraznému zvýšení dostupnosti vozidel. OMNIplus ON Uptime pro zpracovává konkrétní přenášená data vozidla pomocí nejnovějších telemetrických technologií.

S OMNIplus ON Uptime pro lze nyní kompletní vzdálenou diagnostiku se všemi aktivními a uloženými poruchami a také s daty poruchového prostředí prohlížet přímo v nově navrženém, ještě přehlednějším portálu OMNIplus ON, aniž byste museli fyzicky připojit autobus k diagnostickému zařízení jako dříve. Dispečeři nebo provozní personál jsou v reálném čase plně informováni o hlášeních na displeji řidiče a kritických stavových hodnotách v příslušném vozidle, a to i u všech autobusů v linkové dopravě – to znamená, že nemůže dojít k nedorozuměním mezi řidiči a dispečery kvůli stresu nebo jazykové bariéře.

Systém vypočítává aktuální hodnocení závažnosti chybových zpráv na základě komplexních algoritmů. Poskytuje podporu při rozhodování, zda je nutné vozidlo přivézt do dílny. Pokud je skutečně nutná cesta do dílny, Uptime pro poskytne personálu autobusu komplexní, nefiltrované předběžné interpretace závady, aby byla oprava co nejefektivnější. Data o provozuschopnosti na základě lze také importovat do vlastních systémů přepravní společnosti a optimálně je využívat s digitálními rozhraními OMNIplus ON Data Packages.

Nový OMNIplus ON Uptime pro je k dispozici od září 2022.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!