Bauma 2022: Continental uvádí na trh inovativní pneumatiku LD-Master L5 Traction

6 října 2022, 9:59

Hladká jízda a dlouhá životnost i přes velké zatížení a abrazivní povrchy. Nová radiální pneumatika LD-Master L5 Traction je nejen připravena na uvedené náročné podmínky provozu, ale už z výroby je také vybavena snímači tlaku a teploty pneumatik.

Continental představuje stavební pneumatiku na veletrhu Bauma 2022 (od 24. do 30. října v Mnichově – přední světový veletrh stavebních vozidel a stavebních strojů, strojů na výrobu stavebních hmot, těžebních strojů), čímž rozšiřuje řadu ContiEarth o nové radiální pneumatiky, zpočátku ve velikosti 35/65 R33.

Continental pneumatika LD-Master L5 Traction

Vysoká trakce při náročných požadavcích na zatížení: LD-Master L5 Traction

Stavební stroje obvykle pracují s velkým užitečným zatížením a jsou provozovány na různých typech povrchů – jako např. kámen, štěrk nebo suť. LD-Master L5 Traction je speciálně navržen pro nakladače pracující na abrazivních površích, kde je nejdůležitější vysoká přepravní kapacita a zajištění stálé provozuschopnosti vozidla.

Zesílená 3* kostra splňuje nejvyšší požadavky na nosnost i v tom nejnáročnějším terénu. Trakční dezén L5 chrání kostru a zajišťuje hladký a bezpečný provoz na stavbě. Pevná konstrukce dezénového bloku poskytuje bezpečnou trakci. Díky hlubokému dezénu a ochraně bočnice je pneumatika robustnější a zajišťuje dlouhodobou pracovní produktivitu.

Optimalizovaná životnost díky digitálnímu monitorování pneumatik ContiConnect 2.0

Aby byly minimalizované prostoje a stroje byly provozuschopné I v těch nejnáročnějších podmínkách, měly by být speciální pneumatiky na stavebních strojích neustále monitorovány.

LD-Master L5 Traction je proto již z výroby vybaven integrovaným senzorem v pneumatice, které v reálném čase monitoruje teplotu a tlak v pneumatikách a zajišťuje vždy nejúčinnější provozní režim pro dlouhou životnost pneumatiky.

Kromě LD-Master L5 Traction představuje Continental i pneumatiku EM-Master E3/L3 pro stavební/povrchové aplikace.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!