Chystá se TRANSEXPO – největší veletrh veřejné dopravy ve střední a východní Evropě

4 října 2022, 9:00

Od 12. září se můžete registrovat online k účasti na největších v Polsku Mezinárodních veletrzích hromadné dopravy, které se budou konat v areálu Veletrhů Kielce od 12. do 14. října.

Ve srovnání s předchozími veletrhy z roku 2021 se výstavní prostor zvětšil o více než 1.100 metrů čtverečních. Na výstavě nebudou chybět přední výrobci autobusů a minibusů, jako např. Man, Volvo, Solaris nebo EvoBus. Další veletržní vystavovatel ARTHUR BUS představí svůj první produkt, tj. 12metrový městský autobus na vodík ARTHUR H2 BUS. Busimport představí přes tři typy – Isuzu Kendo CNG, Isuzu Grand Toro Diesel a elektrickou novinku Isuzu Novociti Volt. Další vystavovatel, který chystá premiérovou prezentaci je Autobagi. Na stánku společnosti budou tři autobusy. Elektrický autobus délky 9 m a dva autobusy s pohonem CNG délky 10 a 18 metrů. Nejen jednu, ale celkem dvě premiéry plánuje předvést společnost ARP E-VEHICLES – oba autobusy budou elektrické. Na veletrzích Kielce bude k vidění také NesoBus, tj. první polský Autobus na vodík.

Celý obor na jednom místě

Letošní ročník autobusových veletrhů není jen o premiérách, nových směrech a trendech ve vývoji dopravy. Je to také prezentace firem vyrábějících díly, vnitřního vybavení pro autobusy a objekty technického zázemí. Nebudou chybět ani novinky z oblasti autobusových zastávek, doprovodní infrastruktury a ochranných pracovních prostředků, včetně nejnovějších řešení v oboru dopravních informačních systémů.

Akce se koná v areálu Veletrhů Kielce ve dnech 12. až 14. září 2022.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!