ZF představí svou elektrifikaci aftermarketu prostřednictvím udržitelných produktů a inovativních služeb na veletrhu Automechanika

19 srpna 2022, 9:24

Společnost ZF představí na veletrhu Automechanika nové produktové řady a inovativní koncepty služeb na podporu servisů, distributorů a vozových parků. Poprvé přivítá společnost ZF Aftermarket své hosty na fóru veletrhu Messe Frankfurt. Výrazná budova je ideálním místem pro navazování kontaktů a setkání se zákazníky.

ZF Automechanika

„Po téměř třech letech výluky jsem rád, že mohu naše zákazníky opět přivítat na stánku ZF Automechanika. Konečně vám můžeme osobně ukázat, jak můžeme společně pokročit v procesu ekosystému mobility,“ vysvětluje Philippe Colpron, vedoucí oddělení poprodejních služeb společnosti ZF. „Rozsáhlé rozšíření funkcí konektivity, softwaru a elektrických pohonů do všech vozidel otevírá cestu ke skutečné revoluci v poprodejních službách. Všechny servisy na to musí být připraveny již nyní. Včasné předvídání nadcházejících změn a proaktivní příprava jsou klíčovými faktory úspěchu pro všechny na aftermarketu.“

Na veletrhu Automechanika se společnost ZF Aftermarket ve fóru zaměří na prezentaci nových služeb, inovativních produktů a předávání znalostí, aby otevřela zcela nové možnosti pro zákazníky.

ZF [pro]Tech elektrifikuje své partnery inovativními službami, které pro ně znamenají rozhodující konkurenční výhodu

Společnost ZF odhaduje, že do roku 2030 bude více než polovina všech nově vyrobených vozidel na světě čistě elektrických nebo hybridních. ZF Aftermarket proto obohatí svůj ZF [pro]Tech o další inovace, které doplní oblíbený koncept školení. Mezi ně patří řada nových servisních školení v oblasti e-mobility, inovativní řešení pro dílny, jakož i marketingové nástroje pro komunikaci odborných znalostí v oblasti oprav e-mobility směrem k spotřebitelům.

Kromě toho společnost ZF výrazně rozšiřuje své portfolio produktů pro elektrická a hybridní vozidla. Od komponentů řízení a podvozku Lemförder pro modely VW ID.4 a ID.3 přes tlumiče Sachs pro BMW i3 až po brzdové destičky TRW Electric Blue pro Tesla Model S – stávající portfolio ZF bude nyní doplněno o e-fluids – maziva pro elektrické a hybridní hnací ústrojí: ZF Lifeguard eFluid a ZF Lifeguard Hybrid. ZF tyto nové produkty představí na veletrhu Automechanika.

Společnost ZF je průkopníkem udržitelného aftermarketu díky svému rozšířenému portfoliu repasovaných výrobků

Společnost ZF se již více než 60 let zabývá průmyslovou repasí komponentů a sad pro vozidla. Například převodovky, systémy řízení, nápravy, měniče točivého momentu, spojky, brzdové třmeny a součásti motorů se repasují ve 22 závodech a servisních místech ve 12 zemích. Společnost ZF Aftermarket nyní přenáší tyto dlouhodobé zkušenosti do rozšířeného portfolia repasovaných dílů.

Repasování je udržitelný průmyslový proces, který zajišťuje stejnou kvalitu, bezpečnost a funkčnost jako nový sériový díl. Umožňuje výrobkům projít několika životními cykly a nabízí výrazné úspory energie a materiálu – v závislosti na výrobku až o 90 % – ve srovnání se zcela novou výrobou dílu.

Společnost ZF Aftermarket se na veletrhu Automechanika zaměří na své výrazně rozšířené portfolio repasovaných převodek řízení pro osobní automobily a užitková vozidla. Nově budou představeny převodky řízení TRW pro modely vozidel, jako jsou Audi A3, Škoda Octavia, Volkswagen Golf V/VI a Passat. Elektromechanický posilovač řízení se mezitím prosadil prakticky ve všech segmentech automobilů. Dokonce i těžká SUV, limuzíny a dodávky jsou stále častěji vybavovány tímto typem řízení. Řada převodek řízení Wabco Reman pro užitková vozidla se také výrazně rozšiřuje a nyní zahrnuje mimo jiné převodky řízení pro nákladní vozidla DAF, Iveco, Scania, Renault a Volvo.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!